Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3242 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

:DDDDDDDDDDDD

Viskas aišku kodėl modo niekad neduodavai. Kur tavo krepšinio, pokerio, dėžučių ir kitos sistemos? Kur 0.8 update?  :funny: O kur davei 0.3 versija joje tik mappai ir sistema is sal.lt (nereklama) gm buvo.

Plius gi pats išėjai prabaninai puse forumo, ts, ir užrakines foruma buvai. :mucha: Sako išmetė...

Toks iš tavęs ir skripteris (Sa-Mp.com >> filterscripts.)

Btw gm nieko vertas w-c editas.

Redaguota , nario Eimantas //

CInk2yQ.jpg

(redaguota)

Andriau :D

Gi tik ne tu forumą uždarei ir rašei kažką į "Užeikit į .... " ? :DDD

Gėda Tau turėtų būt netik kad meluoji dėl "padarytų" atnaujinimu. Bet kad ir meluoji kad išmetė Gustas tave. (Nebent tu galvoji, kad forumą, ts ir pnš. supist galimą, ir tu dar projekte pasilieki, tai aš tylėsiu :D )

Redaguota , nario -Right_Side-
(redaguota)

Ir su tokiais postais - nelabai stengiesi gauti gerą reputaciją, ir gauti šansą patektį į komandą, kuri ieško "talentingo" scripterio.

Nęs ir čia, pusę atnaujinimų kurių rašei kad bus. Melavai - ir dabar tik įrodei kad nieko nedarei. 

aš nesirenku reputacijos, man jos pakanka kiek yra, o tuos ką sakiau kad padariau būčiau vistiek padaręs, tiesiog man trukdavo laiko, o gustas sakydavo, jai nepadarei prarasyk ka butum padares ir idėsi.

Redaguota , nario -A*J-

9715901326ea9ccdc90b8cabf22bb36f354.png

Tai kad ten tie tavo atnaujinimai = 0. Kortas tai ištraukei nu krč viskas traukta iš tavo sf-rg gm..

Seni, kad pas tave atnaujinimai vpš... Dar Deiviui kažką sakydavai  :lol: Pamatei vieną update, o jis padare tą ką męs sakiam jam.O kortas Gustas iš Mato nupirkęs buvo. Bet eNz'as buga buvo padaręs, Matas jį ištaisė ir normaliai sukėle kortų sistemą. :taika:

aš nesirenku reputacijos, man jos pakanka kiek yra, o tuos ką sakiau kad padariau būčiau vistiek padaręs, tiesiog man trukdavo laiko, o gustas sakydavo, jai nepadarei prarasyk ka butum padares ir idėsi.

Tai teisingai ir sakė, kam rašyt atnaujinimus kurių nepadarei?  :| Tokia ir reputacia pas tave..

CInk2yQ.jpg

Nęs tikrai ne dėl to Skype čhate rašydavai "PADARIAU (tokią tokią) sistemą."

Ir kai Eimantas ar Gustas prašydavo parodyti, ne tai kad sakydavai "Nepadariau", atsakydavai kad laiko neturi, ar nenamie.

Sakai reputacijois pakanka kiek yra. - Kad ji greitai krenta, nęs neįrodai kad ko nors sugebi.

Nęs tikrai ne dėl to Skype čhate rašydavai "PADARIAU (tokią tokią) sistemą."

Ir kai Eimantas ar Gustas prašydavo parodyti, ne tai kad sakydavai "Nepadariau", atsakydavai kad laiko neturi, ar nenamie.

Sakai reputacijois pakanka kiek yra. - Kad ji greitai krenta, nęs neįrodai kad ko nors sugebi.

:D nu palauk mažas, padarysiu sistema ir nufilmuosiu ;)

9715901326ea9ccdc90b8cabf22bb36f354.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3242 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...