Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3058 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,

pradėsiu nuo to, jog internetiniame pasaulyje ir tarp programuotojų/skripterių, o labiausiai SA:MP pasaulyje esu žinomas kaip Britas. Turiu nemažai laisvo laiko, todėl galiu padirbėti tiek savo, tiek kitų naudai, todėl nusprendžiau suteikti savas paslaugas taip leisdamas tobulėti sau, bei padėti kitiems žmonėms, kuriems mano paslaugų reikia.

Mano siūlomos paslaugos:

• Galiu sukurti Jūsų norimas sistemas.
  • Galiu parašyti Jums reikiamų funkcijų.
  • Galiu ištaisyti esamas klaidas.
  • Galiu surišti serverį su MySQL duomenų baze.

Kainoraštis:

• Tikslių kainų apie sistemas nusakyti negaliu, kainos priklauso nuo sistemų sudėtingumo, kodo apimties ir kitų sektorių. Tačiau kainų neužsišauksiu ir stengsiuos padaryti jas kiekvienam prieinamas.

Kontaktai:

Taip pat teikiu programavimo paslaugas: https://www.supergames.lt/topic/267381-si%C5%ABlau-programavimo-paslaugas/

Na kad žmogus moka greitai ir kokybiškai moka scriptint manau žino kad daugiau pabuvo las-venturas.lt serveryje. Tik klausimas kodėl iš jo pasitraukęs nori gryžti prie scriptinimo? Sakė dingo noras tau ar kažkas tokio?

Kai išvien dirbi, tai jau tampa monotonija, o ir pastoviam darbui trūko motyvacijos ir laiko dirbti. Užsakymams laiko turiu.

Toks esminis klausimas, kaip čia suprast? :D Nebe lv esi projekte? Kas ten per Mart paul... Invis iš viso jaučiu kažką nusirito, ima į savininkus kažkokius, nu kiek girdėjau ten senbūvis, bet visvien :D ką jis ten veikia? Nieko būtent nesugeba.

Britas abieju sprendimu (mano ir pacio Brito) pasitrauke is komandos. Mart_Paul yra senas zaidejas kuri jau daug metu pazistu realiame gyvenime. Jis man daug padejas su projektu butent todel jis yra pagr. Administratorius. Nematau jokio savo nusiritimo jeigu kartu su savimi dirbti pasirenku zmogu, kuriuo pasitikiu

O toliau cia su tavimi diskusijos apie tai nedarysiu ir netersiu Brito paslaugu temos. Jeigu dar turesi klausimu del sito - susisiek su manimi privaciai.

logo.png

• Parašė po 4 mėnesių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3058 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...