Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3697 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas, o seniau atidarydavo? Ar iš vis neatidaro kaip tik užsisakei Internetą? Nes man viskas yra gerai, kartais, kaip atjungia man internetą, ir rašo, kad reikia susimokėti, tai retkarčiais būna toks dalykas, kad atjungia tik HTTP Protokolą, o HTTPS Palieką, tai pavyzdžiui tada leidžia žaisti Internetinius žaidimus kuriuos tu esi atsisiuntęs kaip: CS, SA:MP Ir panašiai, ir su Https protokolų, galimą eiti į interneto svetaines kurios turi surištą htpps protokolą prie http, pavyzdžiui kaip: ,,Facebook'' , ,,Gmail'' , ,,Google'' Ir panašios kitos svetainės, o pas tave gali būti jog atjungtas pas tave https protokolas, tada reikia kreiptis į interneto tiekėjus ir aiškintis, o jai jau taip ir priklauso tavo internetui tai tada nežinau, gal patars tas kas nusimano labai gerai, arba patars tas kas tau jungė internetą kaip išspręsti šitą problemą. :)

Ankstyvas vasaros rytas, miestą dar gaubia tyla, matyti pirmieji kylančios saulės spinduliai.
Tu patogiai sėdi balkone, vienoje rankoje laikai žabkę, kitoje joint'ą, giliai įkvepi ir prisidegi:
Ir kiekvienas įkvėptas dūmas patampa lyg žingsnis aukštyn, va tada ir supranti, jog gyveni.

861c9538a6b852ea7f6d736ccce4a180416.png

Sveikas, o seniau atidarydavo? Ar iš vis neatidaro kaip tik užsisakei Internetą? Nes man viskas yra gerai, kartais, kaip atjungia man internetą, ir rašo, kad reikia susimokėti, tai retkarčiais būna toks dalykas, kad atjungia tik HTTP Protokolą, o HTTPS Palieką, tai pavyzdžiui tada leidžia žaisti Internetinius žaidimus kuriuos tu esi atsisiuntęs kaip: CS, SA:MP Ir panašiai, ir su Https protokolų, galimą eiti į interneto svetaines kurios turi surištą htpps protokolą prie http, pavyzdžiui kaip: ,,Facebook'' , ,,Gmail'' , ,,Google'' Ir panašios kitos svetainės, o pas tave gali būti jog atjungtas pas tave https protokolas, tada reikia kreiptis į interneto tiekėjus ir aiškintis, o jai jau taip ir priklauso tavo internetui tai tada nežinau, gal patars tas kas nusimano labai gerai, arba patars tas kas tau jungė internetą kaip išspręsti šitą problemą. :)

Pas mane yra tp-link routeris, pabandžiau LAN laidą pajungti prie pc be routerio ir viskas pradėjo veikti. Tai manau bėda bus kažkur routerio nustatymuose

Pas mane yra tp-link routeris, pabandžiau LAN laidą pajungti prie pc be routerio ir viskas pradėjo veikti. Tai manau bėda bus kažkur routerio nustatymuose

A nu gali visko būti, gali būti, kad ir WI-FI Stotelė nuresetino kas netyčia arba šiaip kažką per patį kompiuterį padarei ir tiek, nu bet geriau su LAN Laidu sedėti, internetas sparčiau veiks, siųs failus greičiau ir panašiai. :)

Ankstyvas vasaros rytas, miestą dar gaubia tyla, matyti pirmieji kylančios saulės spinduliai.
Tu patogiai sėdi balkone, vienoje rankoje laikai žabkę, kitoje joint'ą, giliai įkvepi ir prisidegi:
Ir kiekvienas įkvėptas dūmas patampa lyg žingsnis aukštyn, va tada ir supranti, jog gyveni.

Tai vat ir sėdžiu su LAN, kol gta v siųnčia, o šeip wi-fi telefonui namuose rekalingas ;D

Na, jai turi nuosavą kompiuterį tai nelabai ir reikalingas WI-FI Telefone, nebent išimtys tokios, jog atsibosta prie kompiuterio sėdėti ir geriau eiti kažką prie telefono paveikti, nu žiūrėkis, kaip tau ten bus su tuo internetu. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3697 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...