Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3710 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

42a699195a630d70e1e2725fb185a49c652.png

Žinok užknisai. Nusipirksiu tą domeną tikrai nebūsiū šūdserveris, tiesiog norim pažiūrėti kaip žaidėjai renkasi jei bus daug tai bus perkamas. Kaip sakant bus laikas busi ir vaikas. O šioje situacijoje Bus laikas bus ir domenas. Sekmės . ;)

HTTP://APCITY.US.LT/UŽEINAM! RYTOJ JAU STARTUOJAME, IP - samp.apcity.us.lt , ts serverio IP - ts.apcity.us.lt Svetainė - www.apCity.us.lt

Bent jau pripažintum jog tas vlrg nebuvo jau toks žvėriškai afigėnas kokiu laikei o db čia visiems trini kad jis geras buvo unikalus ... Žaidėjų būtumet pasiekę tik dėl Mariaus.

žmogau čia galim ta diskusiją kelt visą amžinybę, bet tai prie nieko neprives, o realybė tokia, kad Mariaus beveik nebuvo, jis tik būtų padėjęs starto metu, o jeigu nežinai visų sistemų, kokios buvo serveryje tai nešnekėk, gali nebeatkometuot, nes nežadu atsakyt

✉ Email; [email protected]

žmogau čia galim ta diskusiją kelt visą amžinybę, bet tai prie nieko neprives, o realybė tokia, kad Mariaus beveik nebuvo, jis tik būtų padėjęs starto metu, o jeigu nežinai visų sistemų, kokios buvo serveryje tai nešnekėk, gali nebeatkometuot, nes nežadu atsakyt

Gal tu jau mesk ta sampą  :funny:  :funny:  :funny:

Nes kiek tu būni tiek niekur nepasiseka, ir keli vėjus, nors ir pats ištikro žinojai kad taip ir atsitiks, pirmą į savus projektus žiūrėk, o ne į kitų, gal pinigų daugiau užsidirbs negu tu, šūda darydamas kituose projektuose :D

M'Paradise ištikrūjų teisingai sako, bet kadangi tu dar nesubrendes mėsgalys esi, tai ir neturėtum suprasti, nors ir iš tavo visos daromos pisliavos, joks projektas neišpopulerėjo, nes viskas buvo -> pažadai. 

Gali į mano žinutę neatsakyt, nes vistiek nežiūriu ką tu rašai  :mucha:  :funny:  :mucha:  :funny:

:) 

Lievas jeigu tiesa pasakius... Tai pat savininkus 11 metų, tai ką kalbėti apie projekto kūrimus jam? Na sėkmės jums...

Wtf? Ką čia spangsti, kad man 12? :D Čia ne aš CalvinLarson aš jo draugas jam tai 12 metų, man yra 14 metų. Kai pirmadienį arba blogiausiu atvėju ketvirtadienį pareis mikrafonas galėsim pašnekėti, jei čia sakai, kad man 11 metų. Visų pirma pažiūrėk į save ir tadar susidaryk nuomonę apie kitus. Nu ir, kad man būtų 11 metų? Ir kas? Pavydas bambą griaužą gal? Jei griaužia tai pasigriaužk ir nebegriauž. Ne metai esmė 10 metis jei turi gerą galvą gali sukurti serverį, tau viskas tik metai ir metai. Žiūrėkis į save. Sekmės, gali komentuoti kiek nori, bet man nėra 11 metų. Pasilik savo žodžius ir paskaityk dar kartą ką parašiai. Gero penktadieno! ;)

HTTP://APCITY.US.LT/UŽEINAM! RYTOJ JAU STARTUOJAME, IP - samp.apcity.us.lt , ts serverio IP - ts.apcity.us.lt Svetainė - www.apCity.us.lt

Gal tu jau mesk ta sampą  :funny:  :funny:  :funny:

Nes kiek tu būni tiek niekur nepasiseka, ir keli vėjus, nors ir pats ištikro žinojai kad taip ir atsitiks, pirmą į savus projektus žiūrėk, o ne į kitų, gal pinigų daugiau užsidirbs negu tu, šūda darydamas kituose projektuose :D

M'Paradise ištikrūjų teisingai sako, bet kadangi tu dar nesubrendes mėsgalys esi, tai ir neturėtum suprasti, nors ir iš tavo visos daromos pisliavos, joks projektas neišpopulerėjo, nes viskas buvo -> pažadai. 

Gali į mano žinutę neatsakyt, nes vistiek nežiūriu ką tu rašai  :mucha:  :funny:  :mucha:  :funny:

Su sampu jau ilga laika neturiu nieko bendro. Eisiu dirbt ne kaip tu pirksi ledus is mamos kisenes. Pats sukures san andreas suda sumalei pajunges sarg moda. Peikt moki o kai reik kazka daryt nosi krapstai kopustagalvi.

Wtf? Ką čia spangsti, kad man 12? :D Čia ne aš CalvinLarson aš jo draugas jam tai 12 metų, man yra 14 metų. Kai pirmadienį arba blogiausiu atvėju ketvirtadienį pareis mikrafonas galėsim pašnekėti, jei čia sakai, kad man 11 metų. Visų pirma pažiūrėk į save ir tadar susidaryk nuomonę apie kitus. Nu ir, kad man būtų 11 metų? Ir kas? Pavydas bambą griaužą gal? Jei griaužia tai pasigriaužk ir nebegriauž. Ne metai esmė 10 metis jei turi gerą galvą gali sukurti serverį, tau viskas tik metai ir metai. Žiūrėkis į save. Sekmės, gali komentuoti kiek nori, bet man nėra 11 metų. Pasilik savo žodžius ir paskaityk dar kartą ką parašiai. Gero penktadieno! ;)

Žmogau, jeigu tau būtų nors ir 12-14, bet tavo gramatika nepagerės vien žaidžiant žaidimus, taip kad susimastyk ir galvok į ateity, nes tikrai nusimato neigiama tavo atetis.

(redaguota)

Žmogau, jeigu tau būtų nors ir 12-14, bet tavo gramatika nepagerės vien žaidžiant žaidimus, taip kad susimastyk ir galvok į ateity, nes tikrai nusimato neigiama tavo atetis.

mano gramatika tikrai pagerejo zaidziant sampa. Tarkim seniau jokiu projektu nebandziau daryt ir pildziau i visokias pareigas, rasiau anketas ir nuo anketu rasinejimo pagerejo mano gramatika, diktantuose ar kai reiia rasyti rasini nebedarau tiek klaidu, kiek dariau seniau tikrai, trigubai sumazejo klaidu skaicius.

Redaguota , nario Dovydas B.

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3710 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...