Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3735 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki gal žinot kame esmė yra, jog ankčiau nie lago nieko nebuvo , nrml gražiai veikdavo sampas, dabar kaškaip pradejus žaisti pvz lakstau nieko, važinėju mašina atrodo kaip lagyntu . low viska pasidares option draiveriai atnaujinti vaizdo. kas dar galėtu būti, atrodo jog lagintu, to tikrai ankščiau nebuvo padėkit. ant kito pc viskas veikia tvarkingai..

Redaguota , nario Modesταs™ıllıı

8fba183b65d3d5699c1c87ff85eb6c4f707.gif

Kiek CPU Kai žaidi? Gal kompas užkaista? Nesi prisijungęs jokių daugiau programų/žaidimų?

nieko nesu tik skype, kur tą cpu pažėt, ''aš ne žinovas'', tiesiog kaip lagintu vaizdas atrodo, vaikštau viskas zjb , ant kito pajunk intika prijunk belenkiek programu ir tai nelagina o ant kito ant dabar kur esu atrodytu jog laingtu , bet pajunges dauguma programu ar intika vis tiek tas pats..

Mano CPU, bet šokinėja nedaug bet bšk keliais.

c92a84a55a7cc7226639fc19a3c48396124.png

Tam serve kurem zaidi, gal toje vietoje tiesiog daug masinu vienoj kruvor, po mapu ar aikstele, kur pri pat stovi, ir lagint pradeda, ar belenkur kai buni ir lagina?

Ne tame esme, čia taip aišku ka pasakiai taip ir yra. bet yra toks prikolas jog aplamai isedi i masina ir vaziuoju tai ta masina trukcioja taip atrodo .. belenkur kur vaziuoji .  begiot nrml nieko nelagina tik su masina.. kaskoks lagas..

nieko nelagina tik ta suknista sampa. gta. žaidiu kitus žaidimus kur dar galingesnes grafikos t.t ir net nelagina. o cia lagina.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3735 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...