Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[Gamemod]Real-Life. 0.3c*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5473 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Sveiki Mielieji SuperGames.lt lankytojai.

Aš sumaniau sukurti GTA San Andreas serverį.

Šį puikų "Real Life" serverį kūriau ne aš ,o mano draugas (draugas sakau ,nes jį pažystu realiame gyvenime) ,kuris gyvena USA kitaip sakant visų išsvajotoje Amerikoje. Šis serveris yra puikus ir unikalus tuo ,kad jame neišvysite nieko panašaus į tai kas yra Lietuvos serveriuose. Jis nesulyginamas su visų mėgstamu ir jau daugumai pabodusiu "LRG" gamemod'u. Čia yra unikalios sistemos ,unikalios frakcijos (t.y. darbai ,gaujos ,mafijos ir visos kitos organizacijos. Kadangi SA-MP žaidžiu jau 6 metus esu išsirinkęs savo mėgstamą virtualų darbą. O jis yra "Policijos pareigūnas" Kai kuriais atvejais sakoma tiesiog "LSPD". Šiame serveryje man patinka ,tai kad dirbdamas policininku tu gali užsimaskuoti kaip civilis asmuo ,tačiau prie tavo diržo yra prisegtas policininko ženklelis ir ginklas (ko tikrai nesu matęs nei viename sa-mp serveryje). Policija yra dviejų jurezdikcijų. Pirmoji ,tai Officialiai dirbantys pareigųnai policijos departamente ,o antroji civiliai asmenys įsidarbinę į policijos departamentą kaip civilinė policija (dar juos galima kitaip vadinti "Policijos kadetais" Po tam tikro laiko pilietis gali tapti tikru policijos pareigūnu. Yra puikus transportas ir gan įdomus dalykas apie kurį nesu net pagalvojąs ,tai prie policijos transporto priskiriami "LSPD" dviračiai. Į policijos garažą ir ant departamento stogo galima nusikelti specialiu liftu ,kuris yra pačiame policijos departamente. Visame mieste yra kameros ,kurias galima stebėti tiesiai iš policijos departamento kabineto.

Į darbą priima taip vadinamas "Leader'is". Kas man labiausiai patinka čia nėra tokių dalykų kaip "GRP" gamemode jog norint įsidarbinti į kokį nors darbą reikia turėti tam tikrą kiekį "XP" ar dar kažką panašaus. Čia tiesiog viską daro patys darbo vadovai ir niekas jų nevaržo kaip kitur.

Linkas: http://www.failai.lt/y8dekhla5vgp/Cprg_by_cprg.lt_Buves..rar.htm

Kam Negaila +R3P ,Dekui.

Turiu Dar daug Gamemod'u Geru,Blogu,Kokybisku,senu :)

Kontaktai:

Aciu Visiems uz gerus Komentarus. :lok:

Pasirašo Rycka_Shift

• Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ziurekite kaip skesta rycka ! :D

[11] Indig0: turetu buti geda?

[11] - © Ryčka.: Mano acc

[11] - © Ryčka.: buvo Buvo

[11] - © Ryčka.: paemes

[11] - © Ryčka.: Toks

[11] - © Ryčka.: Moderatorius

[11] - © Ryčka.: :)

[11] - © Ryčka.: Ir prirase

[11] - © Ryčka.: nesamoniu po forumus :)

[11] Indig0: tai kodel jis tavo skype padare? :D

[11] Indig0: nereikia pisti :D

[11] - © Ryčka.: Ko?

[11] - © Ryčka.: cia pisi *Myliu SuperGames.lt*.

[11] Indig0: moderatorius nebutu prirases zajcik :P

[11] - © Ryčka.: Nenori netikek

[11] - © Ryčka.: :)

[11] Indig0: primetam visus moderatorius?

Oj rycka,rycka tu beprotiskai *Myliu SuperGames.lt*! :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5473 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...