Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3744 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki SuperGames.LT nariai! Reikia pagalbos dėl spartčiūjų klavišų F1,F2,F3... Kaip juos išjungti/įjungti t.y. kaip lošiu pvž: mc man jų reik bet man veikia Pagarsinti garsą/patylinti nu t.y. jų paskirtis. kaip išjungti/įjungti? :D Turbūt supratote ka norėjau pasakyti.

Nebelošk mc geriau ir viskas išsispręs, o ką mes tau galim padėt, googlink palei savo pc modelį, arba tikrink instrukcijas, kurios buvo prie kompo, kiekvienam skirtingai būna ir gali nepriklausyt nuo os.

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

(redaguota)

Nebelošk mc geriau ir viskas išsispręs, o ką mes tau galim padėt, googlink palei savo pc modelį, arba tikrink instrukcijas, kurios buvo prie kompo, kiekvienam skirtingai būna ir gali nepriklausyt nuo os.

Bandžiau neradau :D P.S. Ne viena nt mc reik :

Susitvarkiau! Kas nori išjungti/įjungti F1-F12 Mygtukus spauskite Esc+Fn! Rakinkit temą.

Redaguota , nario ItsZilvinas*
  • Teigiamai 1

15686ec5766f034d39d828eba96ac8ce101.jpg

Čia gali būti jūsų reklama.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3744 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...