Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dyzelis -_- fu

Normalūs dyzeliai daugiau traukia bei ryja ~30proc. mažiau, kai gyvensi ant savęs, pažiūrėsiu ką įpirksi,

geriausiu atveju iki 2l benzą su dujom, o tuo tarpu gali drąsiai imti 2.5-

3L dyzelio ir ant lygių išeisi.

Šitas signum neblogas variantas, jau opeliai nuo 2000m. neberudyja, nes nebegamina iš to metalo

manau kad nepirksi vistiek

kas tau sakė, kad jisai pirks? o ir pirkti jisai negali?, jeigu tu esi vaikas, ir neturi jokių susitaupęs lėšų, tai negalvok, kad kiti tokie pat yra,

o gal jisai išvis tėvams renka, broliui ar panašiai, iškarto reikia stumti iš pavydo. (REPORTED)

Normalūs dyzeliai daugiau traukia bei ryja ~30proc. mažiau, kai gyvensi ant savęs, pažiūrėsiu ką įpirksi,

Kiekvienam kitaip, kaip aš dyzelio nieka nevairuočiau, man galios nereikia, noriu ramei važinėtis :)

Šitas signum neblogas variantas, jau opeliai nuo 2000m. neberudyja, nes nebegamina iš to metalo

kas tau sakė, kad jisai pirks? o ir pirkti jisai negali?, jeigu tu esi vaikas, ir neturi jokių susitaupęs lėšų, tai negalvok, kad kiti tokie pat yra,

o gal jisai išvis tėvams renka, broliui ar panašiai, iškarto reikia stumti iš pavydo. (REPORTED)

as irgi pareportinau tave uz -rep iki limito is kito acc ir dar atsiliepimus dejeis :D

Normalūs dyzeliai daugiau traukia bei ryja ~30proc. mažiau

Trauka - mano manymu, diskutuotinas klausimas. Beje, jei neklįstu, dyzelininį variklį yra brangiau eksploatuoti, nei benzininį, ir jo eksploatavimo kaštai atsiperka tik važinėjant dideliais atstumais?

Kiekvienam kitaip, kaip aš dyzelio nieka nevairuočiau, man galios nereikia, noriu ramei važinėtis :)

Kažkoks keistas teiginys. Juk yra tiek silpnų dyzelinių, tiek galingų benzininių variklių, negalvojai apie tai?

Autoriau, nemanai, kad daugiau naudingų patarimų sulauktum automobilių forumuose arba , kur renkasi suaugusi publika? :)

Daviau užstatą šiandieną už mašiną. Savaitgalį perku. Šiandien buvome keliuose autoservisuose , tai pasakė, pirk kol kitas nenupirko. Nes mašina puikaus stovio + savo hodu parvažiavo iš Vokietijos

Kaimynas turi, važiavau (ne už vairo), praktiškai patiko mašina, nerudyja kas geriausiai, dirba normaliai, važiuojasi smagiai (Y)

Sveiki,

kokios nuomonės apie Opel Signum?

2007m.

1.9 variklis

dyzelinas

Pirmas savininkas būčiau lietuvoje.

Nori 3900EUR

Man rods tiem opeliam aliuminė važiuoklė. Šeip pasidomėk detalių kainom, nes kai buvau pasiėmęs senuką opel astra po griovius tai daug minusu radau kad aliumas pagrinde .. Arba faflo gavau arba jau *Myliu SuperGames.lt* jam buvo :D O šeip praeik šrotus ir pnš. p.s nuo tralo imsi ar parvarys iš užsienio?

Į benzininį variklį įpisi dujas ir dusinsi varikli? Dyzelis nebijo mažu apsuku, o benzinas didelių. Dyzelis labiau praverčia mieste. Ir šeip dyzeliai geri kai turi mechanine dėže, o benzinas ant automato. 

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

Man rods tiem opeliam aliuminė važiuoklė. Šeip pasidomėk detalių kainom, nes kai buvau pasiėmęs senuką opel astra po griovius tai daug minusu radau kad aliumas pagrinde .. Arba faflo gavau arba jau *Myliu SuperGames.lt* jam buvo :D O šeip praeik šrotus ir pnš. p.s nuo tralo imsi ar parvarys iš užsienio?

Į benzininį variklį įpisi dujas ir dusinsi varikli? Dyzelis nebijo mažu apsuku, o benzinas didelių. Dyzelis labiau praverčia mieste. Ir šeip dyzeliai geri kai turi mechanine dėže, o benzinas ant automato. 

ir kuom tau dujos blogai pas mane golf 4 5~ metai jau su taskinem dujom gauna padirbt ant benzino kol variklis apsyla isijungia dujos ir jokiu problemu jokio variklio dusinimo trauka ta pati nesijaucia net ant benzo ar ant duju vaziuoji

ir kuom tau dujos blogai pas mane golf 4 5~ metai jau su taskinem dujom gauna padirbt ant benzino kol variklis apsyla isijungia dujos ir jokiu problemu jokio variklio dusinimo trauka ta pati nesijaucia net ant benzo ar ant duju vaziuoji

Vistiek yra dusinamas variklis. Jeigu variklis varomas Benzinu tai ir turi dirbt benzinu o ne su dujom dusint varikli. Tas pats su dyzeliu ...

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

(redaguota)

naujos kartos dujos, daro misini, ir nedrozia variklio. mechanine benzinas zymiai taupiau vaziuoja, nei automatas benzinas. problemu praktiskai nera su benzinu, ariklio aptarnavimui mazi kastai visai, o dyzeliui dideli

Redaguota , nario Real Pain

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...