Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3748 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Profit — išvertus iš anglų kalbos reiškia uždarbį, naudą, pelną. Žinoma žmogus per daug mandras, kad parašytų tai lietuviškai.

Be to užuojauta, kad sugebėjai nusipirkt cs:go už 14€, galėjai bent jau nebesigirt.

na biznio tai taip jokio čia man. Bet pažaidžiau 30 min, ir nelabai man jis geriau 1.6 kapot :D

4eda24716558a5a438373a7a995ee50a218.png

sveiki, parduodu cs:go vakar pirkau mokejau 14 euru, parduosiu uz 6-7. Jei domina skype: samsung.samsung9

http://steamcommunity.com/profiles/76561198283848718/

Keista, nes jeigu perki iš Steam Store žaidimą bent už 5€, tai tavo Steam nebebūna Limited, bei gauni Steam Level 1

Profit — išvertus iš anglų kalbos reiškia uždarbį, naudą, pelną. Žinoma žmogus per daug mandras, kad parašytų tai lietuviškai.

Be to užuojauta, kad sugebėjai nusipirkt cs:go už 14€, galėjai bent jau nebesigirt.

Kažkaip abejočiau, kad pirko už 14€, ir dabar parduoda už pusę kainos. Releasnis variantas, kad nusipirko iš Rusų gift'ą pigiau, aktyvavo ir nori parduoti brangiau. Čia tipo pirkau už 14€, o dabar parduodu tik už 6€-7€. Pigumo įvaizdis sudarytas. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Keista, nes jeigu perki iš Steam Store žaidimą bent už 5€, tai tavo Steam nebebūna Limited, bei gauni Steam Level 1

Kažkaip abejočiau, kad pirko už 14€, ir dabar parduoda už pusę kainos. Releasnis variantas, kad nusipirko iš Rusų gift'ą pigiau, aktyvavo ir nori parduoti brangiau. Čia tipo pirkau už 14€, o dabar parduodu tik už 6€-7€. Pigumo įvaizdis sudarytas. :D

nebesvaik tu gal gerai? Vakar pirktas uz kazkokius steam kuponus ten *Myliu SuperGames.lt*, draugas nupirko man ir vsio. o man jis nepatiko.

nebesvaik tu gal gerai? Vakar pirktas uz kazkokius steam kuponus ten *Myliu SuperGames.lt*, draugas nupirko man ir vsio. o man jis nepatiko.

"vakar pirkau mokejau 14 euru"

"draugas nupirko man ir vsio"

Tuoj gal parašysi, kad išvis atidavė kažkas. Už kokius dar kuponus? Jeigu tu apie Wallet Code aktyvuotus, tai tuo labiau turėtų būti ne Limited account'as.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

"vakar pirkau mokejau 14 euru"

"draugas nupirko man ir vsio"

Tuoj gal parašysi, kad išvis atidavė kažkas. Už kokius dar kuponus? Jeigu tu apie Wallet Code aktyvuotus, tai tuo labiau turėtų būti ne Limited account'as.

nu as nenusimanau apie tuos steam tiesiog parduodu ir viskas, ko cia kabinejies, uz kazkokius kuponus sake kuriuos pirko parduotuveje.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3748 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...