Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3748 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi dar karteli, ieškau SA:MP projekto, eikime prie reikalo ;

Ką aš sugebu ?

• Skriptinimas virš metų patirtis, moku išties daug.
  • Galiu kurti modifikaciją nuo 0.
  • Galiu sukurti betkokia įmanoma sistemą, taip pat perdaryti ją.
  • Dirbu tiek su .dini tiek su MYSQL.
  • Webinu taip pat ~2 mėnesius, o moku tikrai gan normaliai, tai galiu paeditinti dizainą kiek įmanoma daugiau ne tik ten spalvas pakeisti ar ten headerį.
  • Taip pat užsiemu team:speak tvarkymu padarau pilnai jį channelius/permissionus sutvarkau įkeliu iconus sutvarkau groupes ir viską ką reikia.
  • Dar kurių aprašymus, išsamius, su PhotoShopu nedirbu.

Reikalavimai iš jūsų ?

• .lt galunė.
  • Draugiška kompanija.
  • Kad netruktu pinigų hostingui.
  • Aktiviai norintis sukurti projektą.

Skype mano : n0lan123 arba AŽ.

Neee viskas kitaip buvo servas buvo užrakintas vien dėl to kad tu "Taisei bugus" buvo užrakintas minimum savaitę ir nieko tada domas prarado viltį ir pardavė. vsio visa istorija.

O tu žiūriu daugiau žinai negu aš ;o, sakai savaite buvo užrakintas?  :funny:  Max 1 dieną, ir tada jis pradėjo ignoruoti taip ir atėjo žlugimas  :|

Prasivalyk žinutes :)

Pravaliau, atrašiau.

Kam jam žlugdyti gerą projektą ? Ten dar būtumėt pasiekę ko nors jei ne tu su savo menesinem ... Nepatartina imti šio žmogaus kad ir koks jis patikimas.

Jis ne tiek sužlugdes projektu pvž kaip : losantos.lt ( ne reklama ), su juo pasiekti neįmanoma nieko, pamatysi jo G-S sprogs tuoj, tu manęs nesužlugdysi bičiukas kad parašiai neimti šio žmogaus ;D, manęs vpš nepažysti turėdamas kokių priekaištu man į skype rašyk, ir neteršk temos ;)

Jis ne tiek sužlugdes projektu pvž kaip : losantos.lt ( ne reklama ), su juo pasiekti neįmanoma nieko, pamatysi jo G-S sprogs tuoj, tu manęs nesužlugdysi bičiukas kad parašiai neimti šio žmogaus ;D, manęs vpš nepažysti turėdamas kokių priekaištu man į skype rašyk, ir neteršk temos ;)

Tai tu man paaiškink kam jam gadinti projektą, ir apsisukus kurti naują?

Na ištikro neturiu nieko prieš Galloway, tik tiek, kad antrą kartą tikrai neimčiau jo į projektą, žinant jo "skriptinimo gebėjimus" kai kas antro dalyko su skript prašydavo pas Arn01d.

Ko aš prašiau jo dabar pasakyk xddd neskaitant ant VPS'o pajungimo

Oi, nepatikimas !

Argumentuok free-posteri .

Tai tu man paaiškink kam jam gadinti projektą, ir apsisukus kurti naują?

Tai tu jo ir paklausk kodėl gadinti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3748 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...