Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai,

žodžiu tokia situacija, rugsėjo 1-ąją dieną pasiimiau išsimokėtinai Huawei P8 metams, išsimokėti baigiau dabar ( ankščiau laiko, sumokėjau likusią sumą ), išviso gavosi 530€+, ir yra taip kad užsimaniau tiesiog Iphono, ir nežinau net kur dėt šitą, šitas 8 branduolių, kamera 13mp galinė, priekinė 8mp, nestringa nieko nu viskas žiauriai liuks, o kamera ledova. :D O kainos krito - max 300e gaučiau pardavęs, ir radau porą žmonių kurie norėtų keisti aš jiems Huawei P8, jie man Iphone 6 64gb Silver'į, pasirinkčiau ten neesmė, bet gal kažkas gali paaiškinti ...

Ar parametrai iphono tokie prasti kaip ir specifikacijos? :D

Kodėl visi taip nusistatę prieš juos, ir visi siūlo nepirkti?

Kas turit, kokie atsiliepimai?

Kokie minusai Iphone 6?

dėkui.

• ,
(redaguota)

Aš tai nepirkčiau iphone, nekokybiška konstruktcija, o taip tai 13MP užtenka laisvai, man bent jau geriau android žymiai, ir kokybė geresnė, daugiau funkcijų. Tai aš nepirkčiau iphone tikrai dėl kameros... (tam yra fotoaparatai). Ir šiaip androidas tikrai gali turėt 5x daugiau funkcijų negu iphone, ir lengviau surandama jame problema jaigu sugenda negu iphone, tai pat dėl baterijos iphone yra minusas. Ir dėl konstruktcijos tikrai.

Redaguota , nario eWarz

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Puikus telefonas, pats neturiu, bet kiek pažįstami sakė vertas savo sumos. Kameros pas jį neblogos, telefonas nelagina verta keisti.

Nelagina ir šitas, nė karto nu tiesiog tobulas... beeeeet užsimaniau Iphono, vien dėl jo išvaizdos, stiliaus ir beabėjo iOS, man tarkim žymiai gražesnis vidus, bet nežinau ar vėliau nebus kad neapsimokėjo ;D

Aš tai nepirkčiau iphone, nekokybiška konstruktcija, o taip tai 13MP užtenka laisvai, man bent jau geriau android žymiai, ir kokybė geresnė, daugiau funkcijų. Tai aš nepirkčiau iphone tikrai dėl kameros... (tam yra fotoaparatai). Ir šiaip androidas tikrai gali turėt 5x daugiau funkcijų negu iphone, ir lengviau surandama jame problema jaigu sugenda negu iphone, tai pat dėl baterijos iphone yra minusas. Ir dėl konstruktcijos tikrai.

Tai kad samsungu kameros dvigubai geresnes nei iphono :D p.s niekados gyvenime nepirkciau iphono, sudo gabalas nevertas nei puses kiek praso. nusipirkes gali pasijust kaip senais laikais su lievu pc losdamas zaidimus :DD

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

(redaguota)

Tai kad samsungu kameros dvigubai geresnes nei iphono :D p.s niekados gyvenime nepirkciau iphono, sudo gabalas nevertas nei puses kiek praso. nusipirkes gali pasijust kaip senais laikais su lievu pc losdamas zaidimus :DD

Same feel bro, IOS jaučiu toks suspaustas/įkalintas, nieko negali be Apple leidimo padaryti, net nuotraukų normaliai neįsikelsi, turi iTunes naudoti   :D

Redaguota , nario `Hawaii

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

Tu nebemalk :D samsungai kopijuoja kai kuriuos dalykus nuo iphono ir iphonas patvaresnis ir mano manymu greičiau veikia turiu 5iphoną nesiskundžiu toj pats pirksiu 6 androido neiimsiu niekada daugiau nes nepernešu jų :D

Eik tu šūdo gabale tu  :lol:  Nei tu jį naudojai, nei ten ką. Turėjau S2, S3, S5 Samsungus, visi laggino, buvau nepatenkintas savo turimais telefonais iki tol, kol neperšokau į Iphonus

Same feel bro, IOS jaučiu toks suspaustas/įkalintas, nieko negali be Apple leidimo padaryti, net nuotraukų normaliai neįsikelsi, turi iTunes naudoti   :D

Dar vienas... Nepjauk... :X  Man juokinga, kai tokius šūdus kalba  :lol:

. Jau geriau pasiimčiau 4S obuoly nei turėčiau 6S Edge zamzunga...

Eik tu šūdo gabale tu  :lol:  Nei tu jį naudojai, nei ten ką. Turėjau S2, S3, S5 Samsungus, visi laggino, buvau nepatenkintas savo turimais telefonais iki tol, kol neperšokau į Iphonus

AS jau geriau uz ta 6S mokesiu 800 svaru nei 200 uz nauajusia iphone.

Tu nebemalk :D samsungai kopijuoja kai kuriuos dalykus nuo iphono ir iphonas patvaresnis ir mano manymu greičiau veikia turiu 5iphoną nesiskundžiu toj pats pirksiu 6 androido neiimsiu niekada daugiau nes nepernešu jų :D

Kas siias laikais nuo ko nekopijuoja? draugas nusipirko nauja iphone 6 nukrito, ekranuj *Myliu SuperGames.lt*, mano edgui dar nieko nors krito milijona kartu. Kitas draugas turejo 5s ar koki ten suda, jie man visi vienodi, iskrito ant balutes poros mm, nei mikrafas niekas neveike, sony spicelei ten pakisau, po siai dieniai jokiu trugdziu

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

(redaguota)

O man įdomu šiais laikais kas nuo ko nekopijuoja, visi kažką kopijuoja tiek iphone tiek samsung, iphone nėra patvaresnis tai tikrai, greičiau tikrai neveikia, procesorius deda nesamoningus lyginant prieš samsungus, o androidas yra bent man patogiau, šiaip žiūrint pagal savo skonį, kam rūpi tvarka ir gražumas ima iphone, o tie kurie supranta kažką apie androidą ima android, nes su android gali daug ką nuveikt, palyginus kokius deda čipus, ir dar kuo pranašesnis androidas jog didelis pasirinkimas o ne kaip iphone yra tik viena kompanija tai ir tik gausi iphone, o android koki nori pasiemi prestigio, sony, samsung ir t.t pagal poreikius. Ir yra androidai tikrai patvaresni.

S5 negalėjo lagint, greičiausiai, kaip sakant, kaip mažam vaikui pirmą kartą prileido prie pc prissiuntė kažko, tai čia panašiai tiesiog nemoki elgtis su telefonu android. Nes nei S2 - S5 tikrai nelagina, ir jie 5x greitesni negu iphone. Čia sakau skonio reikalas, jai kas supranta ką nors apie telefoną, jo sudėtį tikrai rinksis androidą, o tie kurie tik naudojas neturi nė supratimo apie sudėti telefono, tiesiog nusiperka ir žiūri stringa nestringa, tai tie renkasi dažniausiai iphone.

Redaguota , nario eWarz

(redaguota)

Žiūrint ko tu nori iš telefono. Jeigu tu ieškai paprastumo tai rinkis iPhone. O jeigu nori pasidaryt telefoną pagal save, tai imk Androidus. Nori mažiau mokėti už applikacijas ir gauti daugiau programų? Imk android. IOS nemokamų applikacijų yra žymiai mažiau. Androidą kaip minėjau gali pasidaryti pagal save. Tai vienas iš man patinkančių dalykų. Jeigu nori už telefoną nepermokėti, tai imk androidus. Kad gautum androidų specifikacijas ( pvz. kamera, ekranas), tai pirkdamas iPhone turėsi sumokėti žymiai daugiau. Pvz: su Iphone 6 net negali žiūrėt HD video tik 480p, o su androidu už panašią kainą gali nusipirkti telefoną su full hd ar net 2k rezoliucija. Kalbant apie operacines sistemas, tai iOS žymiai mažiau laggina negu android. Bet jeigu neprisirašai daug programų į androidą, jis veiks kaip iOS (greitai). Tai linkiu tau apsispręsti ko tu nori iš telefono ir pasirinkti, kuris tau labiau patinka. 

Redaguota , nario °Giedrius
(redaguota)

Žiūrint ko tu nori iš telefono. Jeigu tu ieškai paprastumo tai rinkis iPhone. O jeigu nori pasidaryt telefoną pagal save, tai imk Androidus. Nori mažiau mokėti už applikacijas ir gauti daugiau programų nemokamai? Imk android. IOS nemokamų applikacijų yra žymiai mažiau. Androidą kaip minėjau gali pasidaryti pagal save. Tai vienas iš man patinkančių dalykų. Jeigu nori už telefoną nepermokėti, tai imk androidus. Kad gautum androidų specifikacijas ( pvz. kamera, ekranas), tai pirkdamas iPhone turėsi sumokėti žymiai daugiau. Pvz: su Iphone 6 net negali žiūrėt HD video tik 480p, o su androidu už panašią kainą gali nusipirkti su full hd ar net 2k rezoliuciją. Kalbant apie operacines sistemas, tai iOS žymiai mažiau laggina negu android. Bet jeigu neprisirašai daug programų į androidą, jis veiks kaip iOS (greitai). Tai linkiu tau apsispręsti ko tu nori iš telefono ir pasirinkti, kuris tau labiau patinka. 

Tai pat nepaminėjai androidas gali nelagint jai protingai naudoji, tai pat yra tam tikrų "modų" kuriuos gali isirašyti kure optimizuoja telefoną (pažengusiems). Androidas praktiškai tu gali tapt jo kurėju, jai turi sugebėjimą gali kad ir pasidaryt savo firmware, o IOS abejoju, dėl video raiškos tu tikrai teisus, androidui 720p kad būtų raiška užtenka sumokėt ~70 eurų, padevėtą rast galima ir už 40 eurų.

Temos autoriau: dėl kameros tikrai neapsimoka keisti telefono į iphone (lievesnį).

Redaguota , nario eWarz

Tai pat nepaminėjai androidas gali nelagint jai protingai naudoji, tai pat yra tam tikrų "modų" kuriuos gali isirašyti kure optimizuoja telefoną (pažengusiems). Androidas praktiškai tu gali tapt jo kurėju, jai turi sugebėjimą gali kad ir pasidaryt savo firmware, o IOS abejoju, dėl video raiškos tu tikrai teisus, androidui 720p kad būtų raiška užtenka sumokėt ~70 eurų, padevėtą rast galima ir už 40 eurų.

Temos autoriau: dėl kameros tikrai neapsimoka keisti telefono į iphone (lievesnį).

Taip, dėl kūrėjo esi teisus. Aš pats dabar naudoju Oneplus one. Jis iš gamyklos turi cyanogenmod OS. Šiame OS gali viską pasidaryt pagal save (temos, mygtukai, iconos). Taip pat androidą gali nusirootint ir kaip minėjo eWarz įsirašyti savo unikalią OS.

(redaguota)

Pamiršot paminėt , kad persirašius androidą , tai , kad gaunat kiekvieną dieną updeitus , kurie ištaiso klaidas arba tiesiog atnaujiną kažką . :D

Ne visur, pvž samsungai nauji tai taip, bet jai koks sony tai dažniausiai būna tam telefonui tik 1-2 android versijos be klaidų, jai randat ir esat labai protingi jas galit išsitaisyt patys. (Ko manau ant IOS tikrai negalima). P.S turint samsungą kokį iš naujesnių android versijų pilna tik rinkis kokią nori, ir jų yra daug, vien pvž 4.4.2 ant S5 yra kokios ~23 su vis ištaisytom klaidom - to ko nėra ant IOS.

Redaguota , nario eWarz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...