Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3338 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi, vėl gi sugalvojau kažką sumapinti. Šį kartą - San Fierro geležinkelio stotį. Mapinau pagal keletą realių stočių, ir iš jų sukonstravau vieną stotį. Mapas nėra profesionalus, kadangi dar neesu tas profas, ir mapinu dar neilgai. Dar esu žalias ant to mapinimo. Tai yra 3 mano tekstūrintas darbas.

Mapas ko gero nebus atiduodamas ar parduodamas, kadangi bus naudojamas viename projekte. Kaip patys, matot, yra klaida su aikštele, tai nedraskykit akių dėl to, bus ištaisyta rytoj.

http://imgur.com/a/0hIjn

Ištaisiau klaidą su aikštele

http://www.part.lt/img/8f3a3728b300c71db74e933df2b9bc52943.jpg

Redaguota , nario Koska'Wof

Dėkui, dėl spalvų, tai žinau, galėjau pasistengti labiau, bet pats pastatas buvo kuriamas pagal Panevėžio Geležinkelio stotį, tai tokią spalvą ir įdėjau.

Pastato spalva man nepatiko, langų galėjai įdėti ir daugiau kraštuose pačio pastato. Dar vienas pasiūlymas pridėk tekstą, kad tipo ,,Stotis"

Gal kiek keistai nuskambės, bet teksto uždėti dar nemoku :D Reikės pabandyti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3338 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...