Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

priviet, kažkas magiškai pradėjo žaisti su mano steam paskyrą, bet buvo durnas ir nepasikeitė domenų, ty ir emailo. Kaip galėjo sužinoti slaptažodį mhm? įtariu keylogeri? gal numestumet programos pavadinima kuri praskanuoja dėl keylogerių?

buvo kažkoks acc atsirades prie familly share, nuemiau varnele, 

Labas,

Tuomet pasigavai ne patį keyloggą, o RAT'ą. Kadangi pasigavus keylogą žmogus tik galėtų išgauti tavo slaptažodžius, žurnalus ir taip toliau, turint pasigavus RAT'ą- gali valdyti tavo kompiuterį jį įjungti ir išjungti, ištrinti, įjungti tavo kamerą ir taip t.t. Norint tai panaikinti geriausia yra žiūrėti savo procesus, o nepažįstamus išjungti. Puikiausias būdas persirašyti windows ir turėti gerą antivirusinę.

Labas,

Tuomet pasigavai ne patį keyloggą, o RAT'ą. Kadangi pasigavus keylogą žmogus tik galėtų išgauti tavo slaptažodžius, žurnalus ir taip toliau, turint pasigavus RAT'ą- gali valdyti tavo kompiuterį jį įjungti ir išjungti, ištrinti, įjungti tavo kamerą ir taip t.t. Norint tai panaikinti geriausia yra žiūrėti savo procesus, o nepažįstamus išjungti. Puikiausias būdas persirašyti windows ir turėti gerą antivirusinę.

nėra juokiu pašalinių procesu lyg ir

hitman pro užteks? ...

Gali bandyti full scan'ą daryti. Bet patariu ir su malwarebytes.

Advanced system care

http://www.iobit.com/en/advancedsystemcarefree.php

Ten bus scanas for spywares.

Šita programa daugiau sugadina nei padeda.

Labas,

O kas sakė, kad jo kompiuterį valdo, kamerą junginėja? Keylogger ir RAT labai panašūs dalykai, abu išgauna svarbių dalykų informaciją..

d78c31fc2d7457ec1137ddba1aead703291.gif

priviet, kažkas magiškai pradėjo žaisti su mano steam paskyrą, bet buvo durnas ir nepasikeitė domenų, ty ir emailo. Kaip galėjo sužinoti slaptažodį mhm? įtariu keylogeri? gal numestumet programos pavadinima kuri praskanuoja dėl keylogerių?

buvo kažkoks acc atsirades prie familly share, nuemiau varnele, 

dar klausimas tu pvž nejimiai kažkokio žmogaus koki tai faila ar pnš nes iš oro tau negali būt keylogas..

dar klausimas tu pvž nejimiai kažkokio žmogaus koki tai faila ar pnš nes iš oro tau negali būt keylogas..

Task managerio visus procus įmesk čia ir pasakysiu, ir pats permesk akį turi kažką įtartinino pamatyt, laukiu foto

http://imgur.com/a/lHUXklyg ir default procesai.

nu nesisiunciau nieko lyg ir nezinau sunku pasakyti :D

Per naujo įjunk kompiuterį, Task Manager'io ir į RUN parašęs "msconfig" services ir startup padaryk nuotrauką ir įkelk.

b

Per naujo įjunk kompiuterį, Task Manager'io ir į RUN parašęs "msconfig" services ir startup padaryk nuotrauką ir įkelk.

būtina restartuoti? negalima tiesiog įkelti?

Būtina. Nes dabar tu prijungęs programų esi tai ir viskas rašoma.

Geriausiai būtų jeigu atsisiųstum AVAST antivirusinę ir pradėtum Boot-Time scan'ą. Kuris trunka 1-2val.

toj

http://www.part.lt/img/5ce3d365f7b0b348e7529e25de578cc2460.png

dėl procesu viskas ok tiepatys kurie buvo, įjungtu pašalinių nėra. p.s. ten visi procesai visu vartotoju, ty ir paciu windowsu

(redaguota)

Iš kokios šalies jungiasi? Nes man yra buvęs atvejis, kad prie vienos steam paskyros nesijungiau virš metų, o prieš mėnesį prie jos prisijungė asmuo iš Kinijos, todėl mano situacijoje maža tikimybė, kad buvo keylogger.

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Iš kokios šalies jungiasi? Nes man yra buvęs atvejis, kad prie vienos steam paskyros nesijungiau virš metų, o prieš mėnesį prie jos prisijungė asmuo iš Kinijos, todėl mano situacijoje maža tikimybė, kad buvo keylogger.

nežinau iš kokios

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...