Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi ši pasaka turbūt nesibaigs niekada.. :) Ne tik, kad sugebėjo apgaut, bet dar ir mapp'us naudoja, kuriuos pirko buvęs savininkas rouD..

Nežinau ant kiek jūs žlugę esat, jei manėt, kad nepamatysiu, kad mano mapp'us naudosit. Tiesiog graudu žiūrėt.. Todėl, kad būtų smagiau, paplatinsiu viską. :)

Į sveikatą, lietuviai!: http://www117.zippyshare.com/v/yDQ1LStW/file.html

Prie to pačio, priminsiu, kad Mariau ir tavo naujas koreshas esat žlugę :)))

https://www.supergames.lt/topic/258154-apie-vlrglt-ir-zavask%C4%85/

Ačiū už dėmesį

Redaguota , nario Al'Pacino

Jau juokinga darosi.

Tik įdomu iš kur tie mapai tavo pirkti pas kažka? :)

Kokio kompromiso tu bandytum ieškot, kai viskuom apgauna apsimetelis ir nesilaiko ne vieno savo žodžio?

Apsimetelis? :) Ar čia yra žmogaus kaltė, kad jam su skripteriais nepasisekė? Tu esi apsimetelis. :)

Nesuprantu, koks jum tikslas? Pats pirkai, tik dabar sau minusą pasidarei. Reikėjo parašyt į skype ir būčiau perdaręs tuos mapus. Bėje, kam tau mapų, kai šansas, jog tabo servas startuos lygus vienam ant šimto?

O ko Marius durnių įjungęs durnių klausia iš kur pas mane tavo mapp'ai? :) Dėjau aš ant tų mapp'ų ir ant viso samp, nemanau, kad jums pavyks, o jei ir pavyks, linkiu visokeriopos sėkmės. :))))

Apsimetelis? :) Ar čia yra žmogaus kaltė, kad jam su skripteriais nepasisekė? Tu esi apsimetelis. :)

O ko Marius durnių įjungęs durnių klausia iš kur pas mane tavo mapp'ai? :) Dėjau aš ant tų mapp'ų ir ant viso samp, nemanau, kad jums pavyks, o jei ir pavyks, linkiu visokeriopos sėkmės. :))))

Tuo labiau ir ne mano kaltė :)

Kai kažkur investuoji visada yra tikimybė bankrutuoti, todel prieš investuojant reikia galvoti ar tau pasiseks, ar tu sugebėsi, ar šis verslas tau. Paskui nereikia ieškoti kaltu.

Tuo labiau ir ne mano kaltė :)

Kai kažkur investuoji visada yra tikimybė bankrutuoti, todel prieš investuojant reikia galvoti ar tau pasiseks, ar tu sugebėsi, ar šis verslas tau. Paskui nereikia ieškoti kaltu.

Mariukai gerbiamasis taip nesidaro , jei jis iš tavęs pirko projekta , ir jau susitaret tai reiškias kad susitarėt o tu kaip benkartas pasielgiai šitoje situacijoje nesugebėdamas žmogui viska atiduoti o perparduoti dar kitam , tai vat vaikeli nenueisi su tokiais prikolais toli . :)

Mariukai gerbiamasis taip nesidaro , jei jis iš tavęs pirko projekta , ir jau susitaret tai reiškias kad susitarėt o tu kaip benkartas pasielgiai šitoje situacijoje nesugebėdamas žmogui viska atiduoti o perparduoti dar kitam , tai vat vaikeli nenueisi su tokiais prikolais toli . :)

Jeigu jis ji pirktu, jis ji ir turėtu. Daugiau nebešneku šia kvaila tema, atsibodo .;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...