Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4380 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi. Norėčiau,kad padetumete man sutvarkyti AuthMe nu tą prasme,kad eitu užsiregistruot serveryje. Na aš esu įsirašęs Permissions bei Essentials. Bet vistiek man neina AuthMe pluginas. Aišku serverį kuriu per CRAFTBUKKIT. Kai perkroviau serverį man nerašo ten /register ir panašai. Jeigu žinot kaip sutvarkyt ar pasiūlysit savo serverių kurie yra sutvarkyti ten su mapais rašykit į skype: Anonimas634 (duočiau cs 1.6 + css steam acc)

Sveiki visi gal žinot kaip įkelti į serverį kokį nors žemėlapi? Gal ir žinot iš kur jų gaut. Norėčiau,kad būtų taip: Kai paleidžiu serverį nu yra naujas norimas mapas,labai senai pamenu buvo kažkur žemelapių kai įsikeli kažkaip ir būna žemėlapis serveryje. Aišku nenoriu,kad būtų singeplayer o multiplayer kai įkeli į serverį. Kas padės duosiu +R3P.

Sveiki, taigi kuriu serveri , ir susiduriau su viena beda.

Authme plugin.

Visi plugin kuriuos keliu veikia, bet jei noriu daryt kad eitu prisiregistruot , neleidzia, taip pat bandziau ikelti plugin i default serveri ant savo kompiuterio , ir prisiregistruot leido.

LegendaryMessages, GroupManager, WorldEdit, JustWarp, AntiLogger, Vault, CombatTag, WorldGuard, TreeAssist, AutoMessage, iConomy, AuthMe, Permissions, NoCheat, Essentials, Residence, Citizens, EssentialsXMPP, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, EssentialsGeoIP, xAuth, ChestShop, EssentialsChat, Factions, SimpleSignEdit

Stai sie plugin'ai ikelti kolkas , galbut kuris netinka?

Sveiki, taigi pas mane Essentials plugin'e yra toks dalykas, kaip /kit, taigi man viskas tinka, na dar norėčiau pridėti porą daiktų, bet esmė tame, kad man nepavyksta nustatyti, kas kiek laiko būtų galima rašyti /kit. Taigi man reikia, kad pasakytumėt, kaip pakeisti /kit imimo terminą.

Padėjusiam +rep ir labai ačiū..

tools:

delay: 86400

items:

- 1

Prie delay užrašyk kas kiek laiko(Ten reikia rašyti sekundėmis) galės pasiimt

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4380 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...