Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3807 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Opel Corsa, iš galo matosi kad tikrai šis modelis.

Kurių metų tada, nes kiek žiūrėjau internete, tai ten ventiliacijos grotos yra stačiakampės, o čia pailgos į apačią, todėl kyla abejonių ar tikrai čia tas modelis

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Stipriai paieškojau ir radau mašiną, kurios interjero detalės atitinka tas kur yra nuotraukose. Išsiaiškinau, kad mašina yra Dodge Dakota:

rc2cy1.png

2ugebds.jpg

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Neteisingai radai, nors ir panašu. Pirmose nuotraukose rankena (ar labiau vieta rankai pasidėti) eina per visą durų ilgį (iki pat bardačioko), o šitam Dodge Dakota ji baigiasi anksčiau (nors, galbūt čia tiesiog facelift).

Temos nuotraukose eina per visą durų ilgį, nes elektriniai langai ir reikalinga vieta mygtukams. Mano paskui rastoje nuotraukoje neina per visą ilgį, nes mechaniniai langai ir nereikalinga vieta mygtukams (matosi iš langų sukimo rankenėlės, kad ne elektriniai langai).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3807 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...