Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3819 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

steam giftas 5-6e gudrociau,o cia kaina tikrai nera didele raktai eina po 1,7e,o jei ir atsigrazinciau galetumet pakomentuot,nors as pats esu ji pirkes ir man nera sanso ji atsigrazint;)

Gudročiau, Steam Market'e rakto kaina 2,50€ ir jeigu kalba eina apie raktus, tai nesunkiai galima nusipirkti ETS2 už 2 raktus, aš nusipirkau ETS2 Gold Bundle už 1,5 rakto. Tau eina atsigražinti Steam Account'ą. Nu atsigražintum, pakomentuotų kas nors ir kas iš to? :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

tu matei kiek as tu steam acc prastumt tikiuosi galvoji del 4-3 e apgaudineciau zmones?aciu uz nuomone bet abejoju ar dauguma zmoniu raktus perka is marketo beto ne as kuriau sita acc ir ne ant savo email

Lietuvoj žmonės t.y vaikai ir dėl 0.50€ scamina, nesvarbu jiems kokia suma. Tai taip lietuviai neperka raktų iš Market'o jie perka raktus po 1,5€ ir realiai ETS2 Steam Gift'as (nepanaudota prekė) kainuoja 3€. :)

8gHUMz7.png

kas gali scemint uz 50ct?nei vieno tokio neesu mates dar, tikriausiai pats esi puslenkis gobsuolis kuris pats vaikysteje scemino centukus, o dabar tik sedi ant pc kedutes ir didziausia veikla ka gali padaryt tai peikt lietuvius

Į tavo klausimą kas gali scaminti, jau atsakiau. Iš tavo rašysenos, tikrai galėčiau nuspręsti kad esi puslenkis, tavo išsireiškimu reikėtų suprasti, kad žmonės gyvenantys Vilniuje yra puslenkiai? :D Ir peikiu aš vaikus, o ne pačius lietuvius, ne amžiaus o proto atžvilgiu. :D

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3819 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...