Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3423 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Neignoruosiu, o geriau parodysiu kitiems, kad tokių daug yra šiam forume, ir tokius banint reikia, tiesiog nesigailėti. 

Tuo pačiu parodei ir save :) Kuo labiau duodi jiems dėmesio tuo daugiau jie įsijaučia, nekreipi dėmesio blokuoji, su laikų pats supras, kad nieko iš to nepasiekia ir nėra tikslo nes niekas nekreipia dėmesio. 

Kaip sakoma lendį į šūdą, šūdų ir isitepi.

Eik Namo

Tuo pačiu parodei ir save :) Kuo labiau duodi jiems dėmesio tuo daugiau jie įsijaučia, nekreipi dėmesio blokuoji, su laikų pats supras, kad nieko iš to nepasiekia ir nėra tikslo nes niekas nekreipia dėmesio. 

Kaip sakoma lendį į šūdą, šūdų ir isitepi.

Teisybe sakai, bet as toks zmogus kuris nepalieka taip. As ji paliksiu ramybej bet tiesiog paskelbiau apie ji tiesiohg norejau niekas neuzdraus tai tik forumas.

http://GeaLMC.lt/ - Minecraft serveris! - IP: mc.gealmc.lt!

Man patinka tu vaiku komentarai, spedai,pats biblei sedi ir kazka bandai čia primest, man tieiosg graudu, o tau aurimai ar koks ten ten. Eik savo bylos ir pns kitiem girtis, nes manęs vps nedomina tavo vaikiškos bylos, atviciaju už vagystes, o td perki hostus ir pns, gerai krc vps man pom yra kurie čia bando prinert ar tiesiog prakaituoti, anyway sėkmės

Man patinka tu vaiku komentarai, spedai,pats biblei sedi ir kazka bandai čia primest, man tieiosg graudu, o tau aurimai ar koks ten ten. Eik savo bylos ir pns kitiem girtis, nes manęs vps nedomina tavo vaikiškos bylos, atviciaju už vagystes, o td perki hostus ir pns, gerai krc vps man pom yra kurie čia bando prinert ar tiesiog prakaituoti, anyway sėkmės

Tu man parodyk normalią šeimą, kurių vaikai šitaip nesiskaito su žodžiais... Nepyk, bet atrodai kaip visiškas dalbakas čia dar megindamas kažką įrodyti....

P.S nepalaikau nei Aurim, nei šio kiniečio. Kadangi abu panašaus lygio, tik 1 kažkaip dar susiprotėjo, jog keiktis nėra "kūl" kaip įsivaizduoja kitaicas :)))

Tu man parodyk normalią šeimą, kurių vaikai šitaip nesiskaito su žodžiais... Nepyk, bet atrodai kaip visiškas dalbakas čia dar megindamas kažką įrodyti....

P.S nepalaikau nei Aurim, nei šio kiniečio. Kadangi abu panašaus lygio, tik 1 kažkaip dar susiprotėjo, jog keiktis nėra "kūl" kaip įsivaizduoja kitaicas :)))

aš nieko nebandau įrodyt, ką man įrodyt, kad jis vaikas, ir negaliu per skp parasyt ble*? Man geriau parodyk kas nesikeikia, td nupirksiu mašina tau, ok nebeturiu ką čia rssyt,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3423 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...