Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3824 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Rytoj žadu pirkti šį telefoną, kol jam akcija vis dar yra.

JO kaina buvo apie 200€, dabar tik 149€. Šis tlf mane žiauriai sudomino :D Gal kas jį turite?

Didelis ekranas + ekrano apsauga 1080 x 1920 pixels su didele raiška ~403 ppi

GAN mažas SAR tik 0.35 -0.41

cpu 1.3 , 2 GB RAM

Kamera 13 mp + led

Vienintelis minusas kurį radau tai integruota baterija, bet 3100 mAh tik atrodo normaliai.

BET kaip už 149€ tikrai gera alternatyva :D

GAL kas esate naudoję Meizu? :D

Redaguota , nario ᅚdeivisᅚ

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

-yra kad modifikuota android sistema irreikia įprast ją.

Visų Android telefonų sistemos modifikuotos išskyrus Nexus.

Xiaomi ir Meizu man rods vien ir tas pats :D

(redaguota)

Rytoj žadu pirkti šį telefoną, kol jam akcija vis dar yra.

JO kaina buvo apie 200€, dabar tik 149€. Šis tlf mane žiauriai sudomino :D Gal kas jį turite?

Didelis ekranas + ekrano apsauga 1080 x 1920 pixels su didele raiška ~403 ppi

GAN mažas SAR tik 0.35 -0.41

cpu 1.3 , 2 GB RAM

Kamera 13 mp + led

Vienintelis minusas kurį radau tai integruota baterija, bet 3100 mAh tik atrodo normaliai.

BET kaip už 149€ tikrai gera alternatyva :D

GAL kas esate naudoję Meizu? :D

Pasiziek youtubei apie ta telefona apzvalga bet uz tokia kaina abejoju ar ten kazkas padoraus bus visi nori uz maza kaina gaut gera daikta bet taip nebus ziek kad po pusmecio paskui nereiktu keist jo.

Redaguota , nario Lazeris

Tai vienas iš normalesnių biudžetinių telefonų (bent kiek esu girdėjas) palyginus su pigiais Samsung'ais tai šitas afigienas variantas.

Nu jaigu jo biudzetas nera didelis gali rizikuot pirkt toki mobilu bet geriau pataupyciau ir pasiimciau geresni varianta. Parametrai jo lyg ir nieko pasiziejus lyginant su su tos pacios kainos grand prime bet lyginant dizainus meizu dizainas man asmeniskai neizbaigtas ir jauciasi ziurint apzvalga pigumo jausmas android modifikuotas labai keistai atrodo as asmeniskai nepirkciau geriau pataupyciau ir pasiimciau geresni prietaisa ir paskui nesigaileciau.

(redaguota)

Draugas paskolino pasibandyti. DABAR va esu su Meizu m2 note. Pirmi įspūdžiai:

1. Greitas meniu. Jokio lag. Greitesnis net už Lumia :D

2. Ekrano raiška ir baltos spalvos atkūrymas super

3. Baterija laiko pakankamai gerai, lyginant kad tlf nera naujas

Kolkas tik teigiama nuomonė :D

Nu jaigu jo biudzetas nera didelis gali rizikuot pirkt toki mobilu bet geriau pataupyciau ir pasiimciau geresni varianta. Parametrai jo lyg ir nieko pasiziejus lyginant su su tos pacios kainos grand prime bet lyginant dizainus meizu dizainas man asmeniskai neizbaigtas ir jauciasi ziurint apzvalga pigumo jausmas android modifikuotas labai keistai atrodo as asmeniskai nepirkciau geriau pataupyciau ir pasiimciau geresni prietaisa ir paskui nesigaileciau.

Tu Meizu m2 note lygini su gelda grand prime? Kur ekranas be apsaugos ir trapus kaip porcelenas :D youtubei pažiūrėk, kaip atrodo abu telefonai :D Aš net nekalbu apie didelius technikos skirtumus

Meizu absoliučiai viskuo geresnis :Dhttp://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7266&idPhone2=6708

Draugas paskolino pasibandyti. DABAR va esu su Meizu m2 note. Pirmi įspūdžiai:

1. Greitas meniu. Jokio lag. Greitesnis net už Lumia :D

2. Ekrano raiška ir baltos spalvos atkūrymas super

3. Baterija laiko pakankamai gerai, lyginant kad tlf nera naujas

Kolkas tik teigiama nuomonė :D

Tu Meizu m2 note lygini su gelda grand prime? Kur ekranas be apsaugos ir trapus kaip porcelenas :D youtubei pažiūrėk, kaip atrodo abu telefonai :D Aš net nekalbu apie didelius technikos skirtumus

Meizu absoliučiai viskuo geresnis :Dhttp://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7266&idPhone2=6708

Ziurejau abu telefonai nieko gero bet lyginant parametrus ir kaina meizu geriau bet kita vertus nepirkciau nei vieno is tu telefonu 

(redaguota)

Ziurejau abu telefonai nieko gero bet lyginant parametrus ir kaina meizu geriau bet kita vertus nepirkciau nei vieno is tu telefonu

O aš kadangi geresnio salone už 149€ nematau nei Meizu m2 note, o Lumia 640 mane nervina del win 8.1 os, nes win 10 mobile grynas bugynas, tad meizu m2 note geriausias variantas :D Galit rakinti temą- aš išsiaiškinau ką norėjau :D Pusė nakties su Meizu m2 note prabuvau, tik 50% batareikos suedžiau :D nors žaidžiau, ir su wifi naršau ir dar velnias žino ką dariau :D

TAI vienas geriausių telefonų, kurį teko naudoti ^^ Kol 149€ akcija yra, tikrai pirksiu.

Jokių lagų, jokių bugų, kaip kad su kokiais huaweii arba lg. Super aparatas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3824 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...