Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3831 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

manau prasidejo del to kad UKRAINA išrinko netinkama prezidenta Porošenko viską pats pradejo...

Jeigu taip manai, tai tikiuosi dar uzaugsi ir pakeisi savo proputininskas paziuras :/

Žinau kad dabar ten vyksta karas, bet nesuprantu kas ją puola, kai kurie sako kad tai rusai, kai kurie visai priešingai, tai kokia teisybė? Ir kodėl prasidėjo tas karas?

Rusai moka eiliniams zmones kurie vaziuoja i ukraina ir kovoja uz nezinia ka, tik zinom, kad pries Ukraina. O prasidejo del to kad Putinui pavaldus prezidentas buvo nuverstas per protestus ir pabego i rusija. O dabar kai atejo vakarietiskas prezidentas rusai bando destabilizuoti padeti saly.

Ten gyvenantis žmones sako visai ką kitą nei vakarų propogandą, kuri stebį viską per TV ir kursto propoganda.

Tai ir tu papasakok, man gan įdomu sužinoti ką rusų propaganda tavęs moko. :)

Ne mums spresti. O kodel tik dabar surukei tema tevai pasake kad karas ten ar mokykloje mokytojai? uzsinolifinai :)

Dėl to nes nenorėjau labai stipriai kištis į tuos karus, bet dabar man tai gan aktualu.

Dėl to nes nenorėjau labai stipriai kištis į tuos karus, bet dabar man tai gan aktualu.

Tai gi sakiau, kad per mažas kištis į visokias propagandas, net nežinai ką tas žodis reiškia, geriau eik tą savo c++ naršyk, Ignas.Ta ir taip tau per daug pasakė, bus tau baisi pasaka prieš miegą. Geriau eik pasimelst Dievui.

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

Neskaitau rūsų propogandos tesiog pasitikrinų kartais, ka mūsų šūdasklaidą rašo, iškreipia visaip straipsnius, kad tik supriešinti mus sų rūsais. 

Eik Namo

Tai gi sakiau, kad per mažas kištis į visokias propagandas, net nežinai ką tas žodis reiškia, geriau eik tą savo c++ naršyk, Ignas.Ta ir taip tau per daug pasakė, bus tau baisi pasaka prieš miegą. Geriau eik pasimelst Dievui.

Kodėl tu manai kad aš nežinau ką reiškia žodis propaganda? Propaganda yra įtikinimo menas.

Neskaitau rūsų propogandos tesiog pasitikrinų kartais, ka mūsų šūdasklaidą rašo, iškreipia visaip straipsnius, kad tik supriešinti mus sų rūsais. 

Kodėl aš turėčiau diskutuoti su žmogumi kuris netgi negali normaliai parašyti žodį "rusai", matos kad ne iš Lietuvos esi. Numesk kelis straipsnius kuriuose yra iškraipyta informacija. Būtų įdomu sužinoti.

Kodėl aš turėčiau diskutuoti su žmogumi kuris netgi negali normaliai parašyti žodį "rusai", matos kad ne iš Lietuvos esi. Numesk kelis straipsnius kuriuose yra iškraipyta informacija. Būtų įdomu sužinoti.

Radai laiką diskutuotį ir paklausti apie tai, kai viskas aprimo beveik, dabar ieškoti man puses metų senumo straipsnius, iš dėlfi ir 15min. O po to landžiotį vėl internete, ieškoti puses metų senumo paneigiančius faktus.  

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3831 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...