Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5171 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi SuperGames.LT diskusijų dalyviai ,

norėčiau pasidomėti moderatoriais ;)

Taigi , šioje temoje galite rašyti ką daro moderatorius gero ar blogo ir panašiai. Jeigu norite kažką pasakyti apie moderatorių , ir nenorite parodyti savo nick , galite parašyti man į AŽ. :)

Jeigu giriate/peikiate moderatorių , privalote parašyti kodėl.

Tema yra tik dėl idomumo , ir dėl šitos temos POSTŲ , moderatoriai nebus nei baudžiami , nei apdovanoti. :)

• Atsakymų 45
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Aprasysiu apie daugeli moderatoriu tikuosi nepyksit ir neisizeisit :)

Eimato,`eKo nes jie nelabai neaktyvus ir net nepadeda kitiems moderatoriams priziureti tvarkos,ir manau kad jie net neziuri i ta tvarka.Kiek supratau jie ateina cia tik pagalbos reikalais (jeigu jiems reikia pagalbos) ypac liecia eko.

Sh00T3 - Manau kad nera vertas buti moderatorius nes nemanau kad 12 metis ismano moderatoriaus teises ,ir jeigu jau sakys kad nusimano tai mano nuomone butu priešinga.Tiesiog prie Sh00T3 sakyciau per jaunas butu moderatorium.

Indigo mldc zmogus galetu tik dazniau diskutuoti forume,o ne visa para pas D3v1L serveryje nolaifinti :D (joke)

Digiben - komentaras neimanomas.

Dixie - nu neperaktyviausias bet zmogus stengesi palaikyti tvarka ir savo aktyvuma forume,o seip neturiu pries ji nieko blogo.

Nu kaip ir viska parasiau ka sugalvojau ir sove i galva.

Ir atsiprasau uz klaidas.

Eimato,`eKo nes jie nelabai neaktyvus ir net nepadeda kitiems moderatoriams priziureti tvarkos,ir manau kad jie net neziuri i ta tvarka.Kiek supratau jie ateina cia tik pagalbos reikalais (jeigu jiems reikia pagalbos) ypac liecia eko.

Sh00T3 - Manau kad nera vertas buti moderatorius nes nemanau kad 12 metis ismano moderatoriaus teises ,ir jeigu jau sakys kad nusimano tai mano nuomone butu priešinga.Tiesiog prie Sh00T3 sakyciau per jaunas butu moderatorium.

Indigo mldc zmogus galetu tik dazniau diskutuoti forume,o ne visa para pas D3v1L serveryje nolaifinti :D (joke)

Dixie - nu neperaktyviausias bet zmogus stengesi palaikyti tvarka ir savo aktyvuma forume,o seip neturiu pries ji nieko blogo.

Ačiū už komentarą ;) Buvo įdomu skaityti.

<...>

Taigi , šioje temoje galite rašyti ką daro moderatorius gero ar blogo ir panašiai. Jeigu nenorite kažką pasakyti apie moderatorių , ir nenorite parodyti savo nick , galite parašyti man į AŽ. :)

<...>

Kodėl būtent į tave turėtų kreiptis dėl moderatorių veiklos? Juk pats esi vienas iš jų. Jeigu turi nusiskundimų kokiu moderatoriumi, tai tegul praneša Admin'ui.

Sh00T3, nors ir jaunas, bet aktyvus moderatorius. Labai daug atliko nuo to laiko, kai buvo priimtas. Ir tai, kad jaunas, ne visada reiškia prastas. Kai kurie net brandžiau elgiasi už vyresnius.

Off-Topic (apie mane)? Ir tame serveryje jau nebesilankau, nes kaip supratau, tai gavau „admino privilegijų - demo versiją“ (du „ban'ai“ per žemėlapį ir tie tik ~13 val. „maksimum“).

*Wuff*

34h9p39.gif

Išgirdęs tiek gerų komentarų apie moderatorius , ir skaitant daugumas žinučių , man kyla šypsena , ir keliasi nuotaika :D

Esu jums labai nustebindas ir laimingas ;)

Kodėl būtent į tave turėtų kreiptis dėl moderatorių veiklos? Juk pats esi vienas iš jų. Jeigu turi nusiskundimų kokiu moderatoriumi, tai tegul pranešą Admin'ui.

Čia tik dėl šios temos , Admin'as šios temos gali net neskaityti. Tai tiesiog paprasti kalbesiai apie forumo moderatorius ;)

Sh00T3, nors ir jaunas, bet aktyvus moderatorius. Labai daug atliko nuo to laiko, kai buvo priimtas. Ir tai, kad jaunas, ne visada reiškia prastas. Kai kurie net brandžiau elgiasi už vyresnius.

100% pritariu.

Čia tik dėl šios temos , Admin'as šios temos gali net neskaityti. Tai tiesiog paprasti kalbesiai apie forumo moderatorius ;)

Na, tada nematau reikalo „slėpti“ savo nuomonę, jeigu tai tik kalbesiai apie moderatorius. Ir gal, jeigu išsakytų viešai, tai tas/ta moderatorius(-ė) priėmęs kritiką(?) pasitaisytų, pradėtų aktyviau dalyvauti forume bei jį tvarkyti? Taip, kad nereikia bijoti išsakyti nuomonės vienu ar kitu klausimu.

*Wuff*

34h9p39.gif

Na, tada nematau reikalo „slėpti“ savo nuomonę, jeigu tai tik kalbesiai apie moderatorius. Ir gal, jeigu išsakytų viešai, tai tas/ta moderatorius(-ė) priėmęs kritiką(?) pasitaisytų, pradėtų aktyviau dalyvauti forume bei jį tvarkyti? Taip, kad nereikia bijoti išsakyti nuomonės vienu ar kitu klausimu.

Kai kurie žmonės yra drąsesni ir gali , bet aš manau reikia ir pagalvoti apie žmones , kurie gali prisibijoti moderatorių dėl užblokavimo ir užsisdėdimo :)

Todėl , duodu 2 variantus išreikšti savo nuomonę. Šioje temoje , arba man/Admin AŽ. :)

Jeigu nenorite kažką pasakyti apie moderatorių , ir nenorite parodyti savo nick , galite parašyti man į AŽ. :)

Fail

Mano nuomone apie modus:

Buves roach=veldavosi y gincus,bet kazkodel buvo geras mod.

Talrasha=No idea kodel,bet geras mod buvo :D

Indigo=nkd y gincus nesivelia,muzikos specas,visada padeda.

Visu kitu mod nemegstu...nesvarbu ka jie yra padare...

Jeigu nenorite kažką pasakyti apie moderatorių , ir nenorite parodyti savo nick , galite parašyti man į AŽ. :)

Fail

Mano gyvenime žmogiškos klaidos yra normalu :)

Mano nuomone apie modus:

Buves roach=veldavosi y gincus,bet kazkodel buvo geras mod.

Talrasha=No idea kodel,bet geras mod buvo :D

Indigo=nkd y gincus nesivelia,muzikos specas,visada padeda.

Visu kitu mod nemegstu...nesvarbu ka jie yra padare...

Bėja , nežiūrėk į kitus. Užtenka pažiūrėti į save , ir žinoti , ko daugiausia nekėnti/nemėgsti.

Šioje temoje žeminimas ir panašiai yra GRIEŽTAI DRAUDŽIAMAS.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5171 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...