Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3652 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras mieli SUPERGAMES.lt naršytojai. Kadangi sumaniau žaisti samp'ą, kažką veikti. Užsimaniau nueiti į projektą, ne kaip paprastas žaidėjas. 

Ieškau projekto kuris:

• Savininkai nebūtų nesubrendę vaikai, bei jų būtų nedaugiau kaip du.

• Būtų startavęs, arba bent jau nedaug likę iki starto.

• Komanda būtų linksma, bendraujanti.

• Tūrėtų normalų hostingą/VPS'ą.

Informacija apie mane:

• Mano vardas yra Dovydas, turiu 16 metų. Gyvenu Utenos apskrityje, tokiame miestelyje kaip Salakas. Turiu patirties projektuose, esu būvęs west-city.lt savininkas, your-village.lt savininkas,  angel-pine.lt savininkas (prieš gerus 2 metus). Buvau daug projektuose, tačiau sekmingi buvo tik du. Sugebu webinti, koduoti html dizainus, sugebu kurti teamspeak serverius. Dirbti su putty. Ankščiau puikiai mokėjau scriptinti, tačiau jau metus laiko nieko nedirbau. Prisiminus būtų puiku. Esu linksmų plaučiu žmogus, mėgstu bendrauti, domėtis. Žinoma nemažą dalį laiko praleidžiu prie kompiuterio, bet nesu toks noliferis. Norint daugiau apie mane sužinoti parašykite man į pm arba skype, kurį rasite apačioje.

Į projektą norėčiau eiti kaip bendrasavininkas ir galėčiau atlikti šiuos darbus:

• GFX'inti.

• Scriptinti (reiktų mėnesio ar daugiau prisiminti).

• Koduoti, kurti, editinti dizainus įvairių TVS.

• Padėti išsiplėsti projektui.

Susisiekimas:

• skypeID: dovydas157

• el.paštas: [email protected]

Gero vakaro!

Redaguota , nario Dovydas.

Dėkui už puikius atsiliepimus. Ieškau projekto, kadango į kurį atėjau, žaidėjai nepriimė, tiesiog. Esu nusivylęs losantos.lt žaidėjais.

gerai kritike.

1. Atejai į projekta ir iškarto suvelei nesamone:

"Nuo šiol direktoriai nebetures rangu forume" Kur tai matyta? Kokia dar nesamone sugalvosi? Gal kad prižiūretojams nereikia rangu forume?

2. Esi visiškai šališkas,nerodai visiškos pagarbos žaidėjams vadini kaip jos nori ir t.t.. Ne vienas tai galėtu pasakyti,todėl turetum būti nusivyles savimi.

gerai kritike.

1. Atejai į projekta ir iškarto suvelei nesamone:

"Nuo šiol direktoriai nebetures rangu forume" Kur tai matyta? Kokia dar nesamone sugalvosi? Gal kad prižiūretojams nereikia rangu forume?

2. Esi visiškai šališkas,nerodai visiškos pagarbos žaidėjams vadini kaip jos nori ir t.t.. Ne vienas tai galėtu pasakyti,todėl turetum būti nusivyles savimi.

Aš pradėjau keiktis tada, kitą dieną kaip nebuvau projekte, taip kad. O kam tų direktoriaus rangų forume, dar su atskirais pavadinimais? Nesuprantu jūsų logikos, jūs forume tai nežaidžiat gal..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3652 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...