Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Duodu labai labai gera patarima niekada niekada neiimk is minehost.lt hosto.

Visiškai su tuo pritariu, nebent kuri kokį privatų serverį ir tai nelabai patarčiau, kadangi jau esu išmeginęs, tai ten kas nors neveikia, tai vėl kažkas nutinka... nu krč... pasigailėjau kad pirkau hostą iš ten. Kame prikolas net per putty prisijungti negalėjau, o parašęs per skype administracijai tiesiog ignoruoja, tyčia nepadeda.

26644306790_d93cb0924d_c.jpg.52c66b8af308b128b8f8a75b61d4c9a4.jpg

(redaguota)

Visiškai su tuo pritariu, nebent kuri kokį privatų serverį ir tai nelabai patarčiau, kadangi jau esu išmeginęs, tai ten kas nors neveikia, tai vėl kažkas nutinka... nu krč... pasigailėjau kad pirkau hostą iš ten. Kame prikolas net per putty prisijungti negalėjau, o parašęs per skype administracijai tiesiog ignoruoja, tyčia nepadeda.

Turbūt ir mano draugui teks pasigailėt ,kad pirko nežinodamas ką perka... prašė pagalbos bet tas Adminas atsiprašant vagyyką yr b**d NIEKAD NEPIRKIT minehost.lt hostingo... Nu gal nuo 3 eur nenubėdnės draugelis .. bet ką jau ką minehost.lt šudas nes nesugeba net atrasyt

pvz:  į skype prašiau ir toliau ignor.

Sveiki MineHost.LT, norėčiau pridėti jus į kontaktų sąrašą. ***

[17:13:01] *** MineHost.LT pasidalino kontaktiniais duomenimis su Vidmantas. ***

[17:13:04] MineHost.LT: sveiki

[17:14:34] aš: Sveiki, norėčiau gauti pagalbos. Mano draugui niekaip neišaiškinote ,kaip pajungti VPS hostinga minecraft.. tai gal man aiškiau bus ir pagaliau pavyks pajungti ,nes buvo moketa už paslauga ir aš nenorėčiau ,kad hostas nueitu veltui .

[17:15:19] aš: tiesiog yra problema neimanoma suprast kokie duomenys kur vedami..

[17:15:31] aš: viskas išmėtyta

[17:16:42] aš: tai galite padėt?

Ir kokie ten maurai dirba ...??

P.s prisegu foto ... "labai suprantamai surašyti duomenis" Ar ir jum taip rodo?

9400f94ac698d739e6247787b267b674895.png

Redaguota , nario Ponas.Nobody
(redaguota)

Turbūt ir mano draugui teks pasigailėt ,kad pirko nežinodamas ką perka... prašė pagalbos bet tas Adminas atsiprašant vagyyką yr b**d NIEKAD NEPIRKIT minehost.lt hostingo... Nu gal nuo 3 eur nenubėdnės draugelis .. bet ką jau ką minehost.lt šudas nes nesugeba net atrasyt

pvz:  į skype prašiau ir toliau ignor.

Sveiki MineHost.LT, norėčiau pridėti jus į kontaktų sąrašą. ***

[17:13:01] *** MineHost.LT pasidalino kontaktiniais duomenimis su Vidmantas. ***

[17:13:04] MineHost.LT: sveiki

[17:14:34] aš: Sveiki, norėčiau gauti pagalbos. Mano draugui niekaip neišaiškinote ,kaip pajungti VPS hostinga minecraft.. tai gal man aiškiau bus ir pagaliau pavyks pajungti ,nes buvo moketa už paslauga ir aš nenorėčiau ,kad hostas nueitu veltui .

[17:15:19] aš: tiesiog yra problema neimanoma suprast kokie duomenys kur vedami..

[17:15:31] aš: viskas išmėtyta

[17:16:42] aš: tai galite padėt?

Ir kokie ten maurai dirba ...??

P.s prisegu foto ... "labai suprantamai surašyti duomenis" Ar ir jum taip rodo?

9400f94ac698d739e6247787b267b674895.png

Dėl kokybės ir viso kitko tai visiem čia aišku... Bet blemba... Tu visiškai trenktas? 3 minutes neatrašo, tai jau vadinasi "specialiai ignoruoja"? Kokybiškiausi hostingo tiekėjai kartais atrašo tik per kelias valandas ir tai jei tinkamos savaitės dienos, tinkamu paros metu parašai... O tu net normaliai problemos neišdėstei... Ką, tu nesupranti kur usernamą ir passwordą vest? Ta prasme... Kur tik paskaitai, taip visi tuo Minehost nepatenkinti, bet kai pamatai kokios pas žmones realiai ten problemos, tai... Ar ant maximos irgi stumiat, kai nusipirkę čiupačiupsą akis išsibadot? 

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Dėl kokybės ir viso kitko tai visiem čia aišku... Bet blemba... Tu visiškai trenktas? 3 minutes neatrašo, tai jau vadinasi "specialiai ignoruoja"? Kokybiškiausi hostingo tiekėjai kartais atrašo tik per kelias valandas ir tai jei tinkamos savaitės dienos, tinkamu paros metu parašai... O tu net normaliai problemos neišdėstei... Ką, tu nesupranti kur usernamą ir passwordą vest? Ta prasme... Kur tik paskaitai, taip visi tuo Minehost nepatenkinti, bet kai pamatai kokios pas žmones realiai ten problemos, tai... Ar ant maximos irgi stumiat, kai nusipirkę čiupačiupsą akis išsibadot? 

kai pridėjau sugebejo pasisveikint daugiau nieko nebe atrašė.. ten išvis username neaiškus yra .. sumėtyta bele kaip..Pažiurėjus 2014metų pamoką kuri yra youtubej klausimų nebūtų nes ten viskas parodyta o čia kažkokie RESUR root suprask kaip išmanai.serverio name išvis nenurodytas bandžiau ip vest nieko nereguoja.

Redaguota , nario Ponas.Nobody

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...