Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3431 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki norejau pasakyti neturekite reikalu su roku juo skype yra: rokiukas44

Jis turejo su manim kurti projekta bet vienas projekto narys isejo ir jis liko tad biski jis man dar pakenke istryne failus ir visa kita tad iskarto ispeju. Toj duosiu daugiau ziniu bei apgavo ant vieno dalyko mane nenoriu viesint jo.

[23:15:32] Rokas: Nekenkiau :) O tik savo dizainą išsitryniau
[23:16:00] EneMy: tai kodel forumas neveikai?
[23:16:34] Rokas: Todėl kad ne tą failą ištriniau netyčia. Jei jau sakai kad turi gerą weberi šitą bėdą jis laisvais sutvarkys. (easy)

DAR PASPAUDE - REP :D
Jei reikia daugiau informacijos sakykit ikelsiu

[23:35:20] EneMy: Gerai bet kam reikejo visas zinutes istrint 
[23:35:51] Rokas: Todėl kad nesamonių nekeltum.
[23:36:36] EneMy: o tai ne tiesa parasiau?
[23:36:40] Rokas: Žodžių sekmės tau dw
[23:36:46] EneMy: Dw.
Redaguota , nario Enemyproject

Saika neturekit reikalu Roki negalima taip daryt: https://www.supergames.lt/topic/244923-neturekit-reikalu-su-roku/

5 Dienu rezultatas:

db5c14177fd0d939fa7cfe4eff175273327.png

Sveiki norejau pasakyti neturekite reikalu su roku juo skype yra: rokiukas44

Jis turejo su manim kurti projekta bet vienas projekto narys isejo ir jis liko tad biski jis man dar pakenke istryne failus ir visa kita tad iskarto ispeju. Toj duosiu daugiau ziniu bei apgavo ant vieno dalyko mane nenoriu viesint jo.

[23:15:32] Rokas: Nekenkiau :) O tik savo dizainą išsitryniau
[23:16:00] EneMy: tai kodel forumas neveikai?
[23:16:34] Rokas: Todėl kad ne tą failą ištriniau netyčia. Jei jau sakai kad turi gerą weberi šitą bėdą jis laisvais sutvarkys. (easy)

Jei reikia daugiau informacijos sakykit ikelsiu

Kad tokia nesąmonė įkeliai tai tegų visi mano ką nori. Bet visi žino kad ir tu esi melagis bei apgavikas.

Kad tokia nesąmonė įkeliai tai tegų visi mano ką nori. Bet visi žino kad ir tu esi melagis bei apgavikas.

Kuom as tave apgavau pateik irodymus prasyciau :)

Kelinta paskyra tavo? Beje jis pakeite aplanka o ne viska istryne..

Pirma

Aš tik ištriniau aplanką o visi failai tai yra.

Bet tu man pakenkei pateik irodymus kur apgavau

Saika neturekit reikalu Roki negalima taip daryt: https://www.supergames.lt/topic/244923-neturekit-reikalu-su-roku/

5 Dienu rezultatas:

Ai nu nesypikit negražu. Norėjo ištrinti dizainą gal netyčia ir failą tuopačiu. Gi kiek girdėjau webberi turi tai nereikia čia nerimauti ir jau kažką kaltinti.

Nesikisk remi as su juo dabar turiu asmenini reikala o tu jo nepalaikyt vistiek jus jau komanda suprantu. :)

5 Dienu rezultatas:

Apsiverk tu *Myliu SuperGames.lt* dabar dėl tokio dalyko pats sakiai gal dar chat įkelti kad turi weberi viską mokantį, tai kuo čia žliumbi ir skundės kaip mergaitė.

Tam kad atlikai ne ta darba kuris tau buvo skirtas as tau daviau saziningai ir patikimai istrinti dizaina tavo kursi yra ir graziai daviau o tu dar taip padarei tai reikejo atstatyti tad kentek dabar :P Ismok tinkamai atligti darba tada nebus taip.

5 Dienu rezultatas:

(redaguota)

Užtikrintai užtikrinu, visa situacija mačiau ir pats, kad pabėgo vienas Padejėjas, tai pabėgo ir kitas, vienas kitam turbūt iš paskos sūbinės ir vaikštot, negražu, gražuliui bus pranešta apie jus, tirsim kas jūs per tipai šiuolaikiniai. ;)

Padejėjas ? Aš jam joks padejėjas nebuvau aš buvau vienas iš pagr.administracijos. Ir kai rašiau kodėl išejau jūs ištrynėt mano temą ir nežinot čj kokias jūsų Karolis [ EneMy ] Nesamones darė.

Redaguota , nario Remyksas

"If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize" - Muhammad Ali

Padejėjas ? Aš jam joks padejėjas nebuvau aš buvau vienas iš pagr.administracijos. Ir kai rašiau kodėl išejau jūs ištrynėt mano temą ir nežinot čj kokias jūsų Karolis [ EneMy ] Nesamones darė.

Istryniau kad ne i ta skilti parasei, Beja kuokias nesamones darau as savininkas esu negaliu koreguot taisykliu nuo kada :o

5 Dienu rezultatas:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3431 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...