Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

AugustasM - Rainbow Sun (Radio Edit)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3461 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Naujas mano kūrinys kam patiko prašau pasidalinti su savo draugais ;)
https://www.youtube.com/watch?v=zZ013FM2VCk

[sUBSCRIBE/LIKE] 
Instagram: @Blogislt
SnapChat: Augiss2
Redaguota , nario AugustasM

Kodel kiekvienas tavo kurinys turi parasyta Original Mix? Original Mix,  90% naudojamas trance stiliaus takeliuose/dainuose. Tavo kurinio elektronines muzikos stiliu sudetinga (bent jau man) suprast. Tikriausiai chill *kazkas*, o chill tipo takeliai neturi Original Mix. Original Mix'ai pagrinde buna 7-10 minuciu trukmes (yra isimciu, zinoma). Jos turi ganetinai ilga (3-5min) build-up'a/intro ir kiek trumpesni (1-3min) uzbaigima. Tavo atveju arba isvis nieko nerasyt pavadinime arba Radio Edit, kadangi tai tinka labiausiai. Cia tik siaip pastebejimas. O siaip daina, kaip naujokui, tikrai gerai sukurta.

Kodel kiekvienas tavo kurinys turi parasyta Original Mix? Original Mix,  90% naudojamas trance stiliaus takeliuose/dainuose. Tavo kurinio elektronines muzikos stiliu sudetinga (bent jau man) suprast. Tikriausiai chill *kazkas*, o chill tipo takeliai neturi Original Mix. Original Mix'ai pagrinde buna 7-10 minuciu trukmes (yra isimciu, zinoma). Jos turi ganetinai ilga (3-5min) build-up'a/intro ir kiek trumpesni (1-3min) uzbaigima. Tavo atveju arba isvis nieko nerasyt pavadinime arba Radio Edit, kadangi tai tinka labiausiai. Cia tik siaip pastebejimas. O siaip daina, kaip naujokui, tikrai gerai sukurta.

Dėkui už pastebėjimą pakeista yra sori naujokas esu ne ką daug ir išmanau apie pavadinimas ir pnš ;) dėkui už nuomonė 

(redaguota)

Dėkui už pastebėjimą pakeista yra sori naujokas esu ne ką daug ir išmanau apie pavadinimas ir pnš ;) dėkui už nuomonė 

Beje, manau, kad siam kuriniui labiau tiktu pavadinimas pvz. "Rainbow Sun" ar kazkas panasaus. "Get High" (turime omenyje apie zoles rukyma?) labiau tiktu takeliui su labiau "gilesniu" bass, letesniu tempo, "tamsesniais" garsais. Man tai tiesa sakant per linksma melodija tokiam pavadinimui.

Redaguota , nario xOzer

Beje, manau, kad siam kuriniui labiau tiktu pavadinimas pvz. "Rainbow Sun" ar kazkas panasaus. "Get High" (turime omenyje apie zoles rukyma?) labiau tiktu takeliui su labiau "gilesniu" bass, letesniu tempo, "tamsesniais" garsais. Man tai tiesa sakant per linksma melodija tokiam pavadinimui.

Tiek to dėl jūsų pakeisiu ;) vis dėl to ne dėl savęs kuriu o dėl klausytoju ir jie priežastį sako ir klaidas ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3461 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...