Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3917 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

skype mart-41

Nemanau kad jis yra patikimas kadangi sarge eina 3,5m ar 3m 100 kriedu  - o jis nori dar daugiau ir nesako iskart blocka deda ...

[21:10:53] *** Joris K. nori pridėti jus į „Skype“

Sveiki mart, norėčiau pridėti jus į kontaktų sąrašą. ***
[21:11:13] *** mart pasidalino kontaktiniais duomenimis su Joris K.. ***
[21:11:16] Joris K.: Sveikas.
[21:11:18] mart: nu sveiks joni :D
[21:11:19] mart: joke
[21:11:19] mart: sveikas
[21:11:39] Joris K.: Koks santykis būtų ?
[21:11:45] mart: ta prasme
[21:12:04] Joris K.: 100 kreditų = ******** pinigų
[21:12:13] mart: 3m 100 kredu eina sarge                as gi pasakiau kokios kainos eina sarge o tu nesakei kiek norit net ..
[21:12:34] mart: man donorai taip siuncia
[21:12:35] Joris K.: Na nežinau, kur taip eina, bet jaigu pats tave taip eina. Tai tau pasisekė, sekmės. :D

Sveiki, taigi perku SARG.LT milijonus - SMS žinute !

Tai būtų šį kartą iki 3 žinučių = 4,35 eur [ 300 kreditų ]

! Dėl milijonų, bei kreditų santykio susitartumėme !

Susisiekite į AŽ, arba palikite čia savo kontaktus !

Cituoju tavo zodzius sakai susitarsime pasiuliau 3m iskart ismetei nu tu pavarai ...

Redaguota , nario ✭PaNo'Maly✭

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41

Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

(redaguota)

skype mart-41

Nemanau kad jis yra patikimas kadangi sarge eina 3,5m ar 3m 100 kriedu  - o jis nori dar daugiau ir nesako iskart blocka deda ...

[21:10:53] *** Joris K. nori pridėti jus į „Skype“

Sveiki mart, norėčiau pridėti jus į kontaktų sąrašą. ***
[21:11:13] *** mart pasidalino kontaktiniais duomenimis su Joris K.. ***
[21:11:16] Joris K.: Sveikas.
[21:11:18] mart: nu sveiks joni :D
[21:11:19] mart: joke
[21:11:19] mart: sveikas
[21:11:39] Joris K.: Koks santykis būtų ?
[21:11:45] mart: ta prasme
[21:12:04] Joris K.: 100 kreditų = ******** pinigų
[21:12:13] mart: 3m 100 kredu eina sarge
[21:12:34] mart: man donorai taip siuncia
[21:12:35] Joris K.: Na nežinau, kur taip eina, bet jaigu pats tave taip eina. Tai tau pasisekė, sekmės. :D

Cituoju tavo zodzius sakai susitarsime pasiuliau 3m iskart ismetei nu tu pavarai ...

Tai, kad mažokai siūlai.  :) Eina šiaip mažiausiai 4 mln, ir daugelis taip parduoda.  :D O šiaip susitariu, va neperseniausiai nusipirkau 7 milijonus iš žmogaus ! Blockos nieks nededa.  :D Žodžiu, užauk nes žiūriu visur labai jau naglai komentuoji.
Redaguota , nario Fitha
  • Teigiamai 4
(redaguota)

Aš nepagaunu kampo su žodžiu užauk .... nu ir aš pauges ir auksiu tau žiuriu nepatinka bandai primetineti ir isipisineti bet didesniu tai darydamas neprimeti  , tavo draugelis apipisinetojas ir tiek kainos eina trys milijonai galvoji as daunas sarge esu senbuvis zaidziu dar ilgiau uz tave 1,200,000 xp ir daugiau turiu galvoji aš naujokas ir nežinau kainu kur turejau 10 kartu klubus ir man siusdavo daug kas ir dar turiu lyg ir 400 kredu

mokedavau visaip : 3,5m 3m , 4 retai retai 1 kart kai reikejo unban 

Tai, kad mažokai siūlai.  :) Eina šiaip mažiausiai 4 mln, ir daugelis taip parduoda.  :D O šiaip susitariu, va neperseniausiai nusipirkau 7 milijonus iš žmogaus ! Blockos nieks nededa.  :D Žodžiu, užauk nes žiūriu visur labai jau naglai komentuoji.

Redaguota , nario ✭PaNo'Maly✭

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41

Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

Aš nepagaunu kampo .... nu ir aš pauges ir auksiu tau žiuriu nepatinka bandai primetineti ir isipisineti bet didesniu tai darydamas neprimeti  , tavo draugelis apipisinetojas ir tiek kainos eina trys milijonai galvoji as daunas sarge esu senbuvis zaidziu dar ilgiau uz tave 1,200,000 xp ir daugiau turiu galvoji aš naujokas ir nežinau kainu kur turejau 10 kartu klubus ir man siusdavo daug kas ir dar turiu lyg ir 400 kredu

Na nebandau nieko primesti - tiesiog neskaitai ką pats rašai. :D 

Pats parašei " man donorai taip siuncia ". Tad logiškai mąstant, jai tau už tokia sumą siunčia, tu nesi pasirengęs sumokėti daugiau. Gal dar paneig savo parašyta 'pieva' ?

• Teigiamai 3

Aš nepagaunu kampo su žodžiu užauk .... nu ir aš pauges ir auksiu tau žiuriu nepatinka bandai primetineti ir isipisineti bet didesniu tai darydamas neprimeti  , tavo draugelis apipisinetojas ir tiek kainos eina trys milijonai galvoji as daunas sarge esu senbuvis zaidziu dar ilgiau uz tave 1,200,000 xp ir daugiau turiu galvoji aš naujokas ir nežinau kainu kur turejau 10 kartu klubus ir man siusdavo daug kas ir dar turiu lyg ir 400 kredu

mokedavau visaip : 3,5m 3m , 4 retai retai 1 kart kai reikejo unban 

Tai tu nori pasakyti, kad jeigu esi senbuvis, tai geriau kainas išmanai? juokini. 100 kredu eina po 4-5m. Atsiranda kas ir po 6m duoda.

• Teigiamai 1

goldas..png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3917 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...