Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3501 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai va sitas mazas ir storas shudas apgavo. :D

http://prntscr.com/8m95kaspejo istrint kitas zinutes 

http://prntscr.com/8m929k

O cia jo steam visi draugiskai pareportinam ir tegul pimpalus griauzia storas vaikas.

http://steamcommunity.com/id/trolispolis/

c8738c34d50613eb391c278a6c3f4dd2841.jpg

Redaguota , nario .lukonic`
Pašalintas vardas pavardė.

Jeigu žmogus tau sukėlė skausmą, neatsakyk jam tuo pačiu - padaryk, kad jam būtų gerą. Tu - kitoks žmogus. Tu - geresnis!

(redaguota)

Oho, nesitikėjau tokios temos rasti :D Na gal kas atsitiko, nemanau, kad jis apgaus :/

Kad jau apgavo :D Zinutes ignoruoja, temoj isvis parase kad kazkam kitam pardave :D Nu zodziu pagauciau tikrai nagus tokiam nulupciau

Ir dar pats siknaskyle tema skaito :D

P.S. Gal kas turit jo Nr.? Fb? Banko saskaita? Atsilyginsiu 3eur steam wallet

Redaguota , nario DjComa

Jeigu žmogus tau sukėlė skausmą, neatsakyk jam tuo pačiu - padaryk, kad jam būtų gerą. Tu - kitoks žmogus. Tu - geresnis!

(redaguota)

Kad jau apgavo :D Zinutes ignoruoja, temoj isvis parase kad kazkam kitam pardave :D Nu zodziu pagauciau tikrai nagus tokiam nulupciau

Ir dar pats siknaskyle tema skaito :D

P.S. Gal kas turit jo Nr.? Fb? Banko saskaita? Atsilyginsiu 3eur steam wallet

Turiu jo facebook + įrodymai kad ten tikras jis

Redaguota , nario Advan

Atsakysiu trumpai aiškiai:

1. Tai ne mano steam id, todėl nežinau, kas su tavim susisiekė per tą laiką, ir kas parašė.

2. Kodus pardaviau SG nariui Neat. Nežinau kas jis toks, nežinau ar tai tu, tačiau viskas buvo tvarkoje, galite paklausti jo, jis kodus gavo.:)

3. PRIEŠ PIRKDAMI-PARDUODAMI įsitikinkite, kad bendraujate būtent su tuo žmogumi.

(redaguota)

1. Tai ne mano steam id, todėl nežinau, kas su tavim susisiekė per tą laiką, ir kas parašė.

2. Kodus pardaviau SG nariui Neat. Nežinau kas jis toks, nežinau ar tai tu, tačiau viskas buvo tvarkoje, galite paklausti jo, jis kodus gavo. :)

3. PRIEŠ PIRKDAMI-PARDUODAMI įsitikinkite, kad bendraujate būtent su tuo žmogumi.

Tik nebepisk proto, tau vieninteliam daviau steam id savo ir iskart pakvietei :D dar atmazinas mazas shudas :D

https://www.facebook.com/dziumuliukuliukuaquaFB.

Dabar visuose foruomuose nuotraukos scamerio bus ;)

Redaguota , nario DjComa

(redaguota)

2. Kodus pardaviau SG nariui Neat. Nežinau kas jis toks, nežinau ar tai tu, tačiau viskas buvo tvarkoje, galite paklausti jo, jis kodus gavo. :)

3. PRIEŠ PIRKDAMI-PARDUODAMI įsitikinkite, kad bendraujate būtent su tuo žmogumi

Ten, tikrai tu + aš galiu prisidėti su įrodymais ir tavo klaidom, turiu senas nuotraukas su tavo chatais, fb chatus, steam nick keitimo history , steam patikslinimo nuorodas . Visi įrodymai pas mane prieš tave cyka.

Neat - Senas nick Snikeriukas yra mano senas nevykes account kurį tu pasiemei kartu su mc emailu, tai gali patvirtint administracija kad prisijungimai iš tavo TapuTapu ir Neat IP vienodi.

Redaguota , nario Advan

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3501 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...