Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodu AWP asiimov FT

Kaip atrodo galite apžiūrėti čia:

http://steamcommunity.com/id/BarzdaOP/inventory/

Kaina 31 eur banku

Susidomėję pakvieskit mane į steamą (greičiau atrašysiu / steam link viršuje)

arba rašykit čia ar į AŽ

Pirmas neisiu, nepasitikit galit nė neburt jei nežadat eit pirmi tai net negaišinkit nei savo nei mano laiko. Jokie lukonic ar kiti neva patikimi manęs nedomina jei neva turit jų +rep ar kažką pnš

Galimybė imt tarpininką iš mano sąskaitos daugumai žinomus traderius/pardavėjus pvz kaip "STEAM Žaidimai" Jokių kitų neaiškių asmenų. 

Redaguota , nario Barzda

Ai nu jo, nes lukonic nepatikimas. Gi jis nėra moderatorius ir neturi daugiau atsiliepimų už Steam Zaidimai 

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aš sakiau manęs nedomina tokie veikėjai kur lukonic steam profilyje parašęs +rep ir dėl to tas veikėjas laiko save jau labai patikimu. 

Dėja , bet jums nepaviks apgauti šio forumo narius , nebuna taip kad preke be tarpininko . 

Matosi aiškiai kad norit apgauti..

Man atrodo parašiau aiškiai, kad jei ką galimas tarpininkas, kuris yra žinomas daugumai žmonių tad kokios problemos? Jei neįperki tokių skin tai ir slysk iš čia :)

Moderatorius ar ne moderatorius - same shit, daug atvėju kai moderatorius apgavo, taip, kad nebelįsk į šikna.

Domina RS07 Geras acc?

:D Nelošiu tokiu nesąmonių :) Domina tik eurai.

Aš sakiau manęs nedomina tokie veikėjai kur lukonic steam profilyje parašęs +rep ir dėl to tas veikėjas laiko save jau labai patikimu. 

Man atrodo parašiau aiškiai, kad jei ką galimas tarpininkas, kuris yra žinomas daugumai žmonių tad kokios problemos? Jei neįperki tokių skin tai ir slysk iš čia :)

:D Nelošiu tokiu nesąmonių :) Domina tik eurai.

Tai tu žiurke paredagavai tema , buvo parašyta jokių tarpininku o db jau paredaguota tik STEAM ŽADIIMAI :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...