Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

DARBAS // MOKSLAS? ( DISKUSIJA )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SVEIKIII, kuriu tema 3:43 nera ka veikt tai va turiu tokia beda mama dirba kitam darbe tevas kitam siulo kai as sulauksiu greitu metu 16m atsidaryt banka isimti pasa, ir pist gyvent pas pusbroli bet ten butu pora minusu.

1. Naujoi aplinkoj nk nepazistu

2.Tevas daug ko ismokino su masina ir taip dauguma neslepiu kad kaimeli gyvenu

Arba turiu ideja mokytis iki 12 dabar baigciau 10 eiciau pas mama dirbt nuo 8h iki 5h ( pasiulymas )

Kitas pasiulymas varyt pas pusbroli gyvent jo bute su jo zmona vaiku nebus ,

Dirbt nuo 8h iki 7h ir savaitgaliais

Kokia jusu nuomone?

Nemanau, kad tokioje šalyje kaip Lietuvoj yra skirtumas ar baigsi 12 klasių, ar baigsi universitetą ir pnš. vis tiek darbo gerai apmokamo nerasi.  :lol:

O šiaip aš asmeniškai siūlyčiau aišku mokintis, pravers ateityje mokslas bet kokiu atveju, bet jeigu pinigų norisi užsidirbti tai prašom, eik dirbti.

❤️

Lietuvoje apskritai dirbti NEAPSIMOKA! Iššimtys taikomos jei turi nerealų protą. Neturi kosminių smegenų ir nori uždirbti kaip daktaras? Nebėda uždirbsi Anglijoj per vieną savaitę daktaro algą.

Truputėli perdėdi, Anglijoje minimalų atlyginimą gaudamas tikrai negausi tokio atlyginimo, kaip daktaras, tuo labiau per vieną savaitę. :)

❤️

12 klasių mano galva neapsimoka. Tik 2-ejų metų švaistymas.

Geriau baigi 10 klasių, ir stoji į profke (skaitysis kai 12kl baigęs)

Aš čj nebeisiu į 10kl, nes užsienį aš galiu mokintis savo profesiją su tiek klasių, o lietuvoje reik 12kl dalbajobai.

Ir jeigu nori pinigo, tai reik žiūrėti skelbimus, ko labiausiai ieško. Dabar, kai advokatai, jū dafiga su centais, ten be  ryšio išvis.

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

Anglijoj vis vien per savaitė galima pinigo gaut.  I.T : čia ne forumas kuris aptarineja kitų gyvenimus, tu turi pats spręsti kaip bus tau pačiam geriau.

Eikit jūs, davai važiuok pažiūrėsim kaip gausi. 

Ir kodėl negalima tokių diskusijų? APIE VISKĄ, tai apie viską ir imam. 

Anyway, tau tik 12 metų, tai nesuprasi dar.

Išviso, į angliją nebeapsimoka emigruoti, nebent pas pažystamų, nes ten pusę lietuvių :D

Ir šiaip, jau reiktų žiūrėti, kur mažiau emigruoja iš Lietuvos. Pvž į vokietiją, norvegiją, danija ir etc.

Eikit jūs, davai važiuok pažiūrėsim kaip gausi. 

Ir kodėl negalima tokių diskusijų? APIE VISKĄ, tai apie viską ir imam. 

Anyway, tau tik 12 metų, tai nesuprasi dar.

Išviso, į angliją nebeapsimoka emigruoti, nebent pas pažystamų, nes ten pusę lietuvių :D

Ir šiaip, jau reiktų žiūrėti, kur mažiau emigruoja iš Lietuvos. Pvž į vokietiją, norvegiją, danija ir etc.

Žinau kad skiltyje "APIE VISKĄ" galime bendrauti apie bet ką. Bet žmogus pats turi nuspręsti kaip jam lengviau bus gyventi. Mano mama su broliu dabar anglijoje ir sakė fabrike per savaitė gali pinigo užsidirbt.

Žinau kad skiltyje "APIE VISKĄ" galime bendrauti apie bet ką. Bet žmogus pats turi nuspręsti kaip jam lengviau bus gyventi. Mano mama su broliu dabar anglijoje ir sakė fabrike per savaitė gali pinigo užsidirbt.

Nu tai jeigu darbą turi tai ir gali ir lietuvoje gali xD

Jis klausia patarimo. Ir šiaip, ta anglija, nafik, ten nei šiltą nebūna, ten gyvenimas pilkas  :|

Patikėk, būna šilčiau negu pas mus bet bent šiuo metu tai lyja kiek girdėjau :D. Dėl gyvenimo, tai taip. Be pažystamų ten nieko nesigaus.

Ne :D buvau ten 2 metus, tai nebuvo tokios dienos, kad reiktų jau skubėti maudytis iš karščio. Man ten nepatiko vien dėl to, kad viską daro atvirkščiai kaip žydai. Važiuoja atvirkščiai :D, dešinėj pusėj vairas, tai *Myliu SuperGames.lt* :D nepatogus žiauriai

Ne :D buvau ten 2 metus, tai nebuvo tokios dienos, kad reiktų jau skubėti maudytis iš karščio. Man ten nepatiko vien dėl to, kad viską daro atvirkščiai kaip žydai. Važiuoja atvirkščiai :D, dešinėj pusėj vairas, tai *Myliu SuperGames.lt* :D nepatogus žiauriai

Na bent jau kaip man mama raše tai ten apie 30 karščio buvo apie savaitė kažkur bet paskui oras atšalo. Dėl vairo tai jo :D, man net per geimus nepatogu.

(redaguota)

'per savaitė gali pinigo užsidirbt'. Tai ir durnam aišku, kad darbą turint ir dirbant, gausi pinigų. Bet tai nereiškia, kad gausi daugiau už daktaro algą per vieną savaitę, kaip tu perdėjai. :) O Anglijoj vienose darbovietėse moka savaitinį, kituose mėnesinį atlyginimą.

Profesijos neturint darbą susirasti galima tik su minimalia alga arba puse etato. Bet kokiu atveju pinigų gauni, bet nedaugiau 800/900 į mėnesį. :)

Redaguota , nario .weeD`

❤️

'per savaitė gali pinigo užsidirbt'. Tai ir durnam aišku, kad darbą turint ir dirbant, gausi pinigų. Bet tai nereiškia, kad gausi daugiau už daktaro algą per vieną savaitę, kaip tu perdėjai. :) O Anglijoj vienose darbovietėse moka savaitinį, kituose mėnesinį atlyginimą.

Profesijos neturint darbą susirasti galima tik su minimalia alga arba puse etato. Bet kokiu atveju pinigų gauni, bet nedaugiau 800/900 į mėnesį. :)

Nerašiau kad alga gausi kaip daktaro. Žiūrint koks darbas, mano mama pavydžiui gaudavo apie 1000 svarų dirbdama hotelyje 5 žvaigdučių lygtais.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...