Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3975 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi man reikėtų, kad jūs sudėtumėte man kompiuterį, nes man sudėjo kompiuterį, tačiau ten jau usless toks buvo... Reikia, kad sudėtumėt gerą žaidimams.

Kaina: 600e.

P.S Dėkit be ekrano, tik pačią dėžę :) Freepostų nereikia, kad neįmanoma sudėti ir t.t, tikrai žinau, kad įmanoma, jei freepostinsit, pranešiu administracijai :)

Redaguota , nario Mr.Makaronas

Doviis1 pasiūlė tau gerą buildą, bet siūlyčiau pasiimt GPU su 4gb vram. Pats labai džiaugiuosi, kad nepirkau su 2, nes būna žaidžiant naujausius žaidimus perkopia tuos 2gb vram, tai jei galėtum sau dar truputį dasimest bent +30 eurų tai galėtum pasiimt arba gpu su 4gb vram(gigabyte gtx960 windforce) arba ssd irgi išeitų jei dasimeti 30 eur., aišku tau spręst, jei neturi daugiai, tai imk dovio build

Doviis1 pasiūlė tau gerą buildą, bet siūlyčiau pasiimt GPU su 4gb vram. Pats labai džiaugiuosi, kad nepirkau su 2, nes būna žaidžiant naujausius žaidimus perkopia tuos 2gb vram, tai jei galėtum sau dar truputį dasimest bent +30 eurų tai galėtum pasiimt arba gpu su 4gb vram(gigabyte gtx960 windforce) arba ssd irgi išeitų jei dasimeti 30 eur., aišku tau spręst, jei neturi daugiai, tai imk dovio build

Tai jei gali perdaryk tą build, pagal tave :)

https://www.1a.lt/ru/order/shopping_cart?content=HcjBDQAwCMPAlQgQFNr99yrl5ZOrm3Vw28s5hQULi0zFB0y2J0LqBQkfPA%3D%3D

Intike rašo jog ji be backplate'o, bet nežinau ar čia yra dar kitas ar koks modelis, bet aš šią gpu gavau su backplate. SSD pažiūrėk kingston 128gb

SSD neapsimoka imt. Jau geriau galingesnis PC negu SSD.

O šiaip imk šita vaizdo plokšte ir zajabys bus - http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/asus_geforce_gtx960_4gb_gddr5_pcie_strixgtx960dc2oc4gd5

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3975 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...