Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3550 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki nariai, susidūriau su problema, žodžiu gal kas žinot kaip sujungti (laidu ar kokiu prietaisu) Namų kino sistemą su Nešiojamuoju kompiuteriu.?

1. Namų kino sistemos jungtys - http://farm8.staticflickr.com/7040/6812737200_45a0c907d2_b.jpg

2. Kompiuterio jungtys - http://2.bp.blogspot.com/-fXTRSJGkm7A/U5W8QybOqiI/AAAAAAAAHn4/IzcwQVac60M/s1600/2014-06-09_204943.png

Atsidėkosiu visais Forumo Eur ir daug daug +rep

Jeigu gerai supratau tai aš taip dariau:

Kai yra tas nam. sistema, su ausinėm prijungiu prie pc. kolonkes prie nam.sistemos, ir viskas grojo man, tik reikia nustatyti ta "MODE" į aux berods

Aj ne :D va kaip dariau :D

Kai yra AV kabelis, turėjau perėjimą į ausines, Nu įkišį į namų sistemą, tada į pc, įkiši kaip ausines,

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

Jeigu gerai supratau tai aš taip dariau:

Kai yra tas nam. sistema, su ausinėm prijungiu prie pc. kolonkes prie nam.sistemos, ir viskas grojo man, tik reikia nustatyti ta "MODE" į aux berods

Aj ne :D va kaip dariau :D

Kai yra AV kabelis, turėjau perėjimą į ausines, Nu įkišį į namų sistemą, tada į pc, įkiši kaip ausines,

Bet supranti, jog jungiasi šešios jungtys Nebent nusipirkt adapterį, kad susijungtų į laidą 6 jungtys o išeitų tik viena 3.5mm Ir pajungti kaip kalonėles? Tą turėjai omeny?

Jei nori is kompo i dvd perduot garsa tai tau uzteks 3.5mm perejimo i stereo rca male. Deja negalesi perduot 5.1 garso, gali nustatynuose dvd padaryt kad per visas koloneles stereo eitu tai bent jau visas koloneles isnaudosi. Jei nori perduot vaizda tai jau sudetingiau nes pas tave ant dvd tik scart. Siulyciau is kompo vaizda perduot tiesiai i tv jei tv turi hdmi jungti. Jei neturi hdmi tv, tada naudok vga kabeli perduot vaizda i tv. Dvd nustatyk i aux ir rca kabelio abu rca galus sukisk i aux in o 3.5mm i kompo ausiniu lizda.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3550 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...