Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3557 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

• Sveiki,taigi parduodu rls acc.Vartotojo nick klauskit į skype arba PM,o patirties netgi virš 400 tūkstančių.Pinigų banke nėra,užtat algoje viršija 50 tūkstančių eurų ar netgi daugiau.Kreditų neturiu,bet jų galima gauti iš įvairių eventų ta prasme retų mašinų kokie eventai,laimi mašiną gali parduoti už kreditus arba žaidimo pinigus.Vipo taipogi nėra,nes baigiasi.Postų esu pasiekęs tris,tai būtų: FTB ir PD pavaduotojas ir The Ballas gaujos bosas.Šiuo metu dirbu Grove Street gaujoje ir užimu 5 rangą.Kainas siūlykit patys.Dėl daugiau informacijos kreipkites į PM arba skype(irgi klauskit į PM). Na galiu pasakyti,kad esu patikimas ir niekada neesu kąnors apgavęs.Nick parduodu steam wallet papildymu.

Redaguota , nario Spurgius_Katinas

• Sveiki,taigi parduodu rls acc.Vartotojo nick klauskit į skype arba PM,o patirties netgi virš 400 tūkstančių.Pinigų banke nėra,užtat algoje viršija 50 tūkstančių eurų ar netgi daugiau.Kreditų neturiu,bet jų galima gauti iš įvairių eventų ta prasme retų mašinų kokie eventai,laimi mašiną gali parduoti už kreditus arba žaidimo pinigus.Vipo taipogi nėra,nes baigiasi.Postų esu pasiekęs tris,tai būtų: FTB ir PD pavaduotojas ir The Ballas gaujos bosas.Šiuo metu dirbu Grove Street gaujoje ir užimu 5 rangą.Kainas siūlykit patys.Dėl daugiau informacijos kreipkites į PM arba skype(irgi klauskit į PM). Na galiu pasakyti,kad esu patikimas ir niekada neesu kąnors apgavęs.Nick parduodu steam wallet papildymu.

Nu nežinau, turi 1 postą, 0 rep, ir sakai, kad esi patikimas ir nesi apgavęs nieko? Nu, nežinau, siūlyčiau, kurie pirks, pirmam neiti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3557 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...