Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3553 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Koki windowsai ? ir pajunge visa normaliai darbalaukį ir suka pelyte ? mėginai palaukt ?

Nes man pvz buvo kai upgradinau į win 10 iš orginalaus disko įsirašiau vaizduškį driverius ir juodas ekranas ir suka pelyte :D tai radau pamokų kaip pataisyt bet man nepadėjo tai vargais negalais pasijungiau safe mode ir padariau reseta ačiū dievui kad win 10 turi ji :D

Redaguota , nario *DeMo*
****Do Apyrankės**** Fb:

7 windowsai, jo pajunge visa darbalauki, nesuka pelytes. Suka tik tada kai ant kokios programos paspaudziu

Jums lengva padakyti man net narsykles nepajungia

hmm man viena karta irgi panašiai buvo :D nzn net kas buvo nieko nesisiunčiau palūžo win tiesiog pajungi ir lagas afigienas nieko neina daryt tai per safe moda mėginau viska ką ėjo ten pravalyt,driverius updatint ir pns niekas nepadėjo nežinau kas buvo bet perašiau win ir viskas ok :D o dėl skenavimo pabandyk HitmanPro ;)

****Do Apyrankės**** Fb:

hmm man viena karta irgi panašiai buvo :D nzn net kas buvo nieko nesisiunčiau palūžo win tiesiog pajungi ir lagas afigienas nieko neina daryt tai per safe moda mėginau viska ką ėjo ten pravalyt,driverius updatint ir pns niekas nepadėjo nežinau kas buvo bet perašiau win ir viskas ok :D o dėl skenavimo pabandyk HitmanPro ;)

nu as sakau negaliu narsykles atsidaryt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3553 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...