Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5621 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sweiki gal galite padeti istaisyti Sa-mp GM klaida?

Kai komplitinu man meta va sitokius error

data/lobis.txt(151) : error 017: undefined symbol "GetPVarInt"

C:\Users\user\Desktop\New folder\srw\srw\gamemodes\GRP.pwn(416) : error 017: undefined symbol "SetPVarInt"

C:\Users\user\Desktop\New folder\srw\srw\gamemodes\GRP.pwn(1879) : error 017: undefined symbol "SetPVarInt"

C:\Users\user\Desktop\New folder\srw\srw\gamemodes\GRP.pwn(5775) : error 017: undefined symbol "SetPVarInt"

C:\Users\user\Desktop\New folder\srw\srw\gamemodes\GRP.pwn(9033) : error 017: undefined symbol "GetPVarInt"

C:\Users\user\Desktop\New folder\srw\srw\gamemodes\GRP.pwn(16243) : error 017: undefined symbol "GetPVarInt"

C:\Users\user\Desktop\New folder\srw\srw\gamemodes\GRP.pwn(21222) : error 017: undefined symbol "SetPVarInt"

C:\Users\user\Desktop\New folder\srw\srw\gamemodes\GRP.pwn(21728) : error 017: undefined symbol "SetPVarInt"

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

8 Error

Kaip man juos istaisyti?

jai galite rasykite cia arba i skype:Tadas_Admin

Dekoju is anksto :nice: :pistols: .

Kas nori pirkti gta-host.lt Host uz 60LT Hoste yra 87,2lt ir hostas dar galioja iki 05,17d

SUDOMINO MAN I PM-AZ

srr neta pasirinkau sumaisiau seniau i ana rasydavau:D bet dzin protingi atsako ir sicia;)

-- Papildyta --

Dėl erroro - atsinaujink includes. Atsisiųsk mano packą iš includes skilties.

Gali link duoti nes nelabai gaudausi;)

Kas nori pirkti gta-host.lt Host uz 60LT Hoste yra 87,2lt ir hostas dar galioja iki 05,17d

SUDOMINO MAN I PM-AZ

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5621 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...