Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Apgavikas taigi skypei rašei į darba išeini tau pertrauka siunti ne savo paso duomenys rašai turi banke 43 eurus payseroi 0 eurų dabar kažkaip per pora min payseroi atsirado pas tave 200 eurų. Paprašai parodyt ekrano vaizda kad isitikint ar turi pinigus rašo neina kažkas tokio dahuja atmaskiu susigalvoja sako jo Vardas Tomas nors ištikro jo vardas Marius ir t.t man pohuj dėkit tos - rep jeigu norit.

Redaguota , nario heaN
  • Neigiamai 2

Apgavikas taigi skypei rašei į darba išeini tau pertrauka siunti ne savo paso duomenys rašai turi banke 43 eurus payseroi 0 eurų dabar kažkaip per pora min payseroi atsirado pas tave 200 eurų. Paprašai parodyt ekrano vaizda kad isitikint ar turi pinigus rašo neina kažkas tokio dahuja atmaskiu susigalvoja sako jo Vardas Tomas nors ištikro jo vardas Marius ir t.t man pohuj dėkit tos - rep jeigu norit.

Vagie tu vagie, zmones apgaudineji ir dar galvojai kad duosiu as tau savo banko nuotraukas, savo paso nuotraukas? Pamirsk... Vagiui net rankos neduociau. Ir dar atsiliepima uzdejo klounas

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Vagie tu vagie, zmones apgaudineji ir dar galvojai kad duosiu as tau savo banko nuotraukas, savo paso nuotraukas? Pamirsk... Vagiui net rankos neduociau. Ir dar atsiliepima uzdejo klounas

Tame ir esme kad aš tavęs neprašiau paso duomenų tu pats pasiūlei atsiuntei netikrus paso duomenys tai aš ir itariau kad nori mane apgauti idiote. Toliau aš paprašiau parodyti ekrano vaizdą kad parodytum savo banko sąskaita kad turi pinigus tu banko sąsk ar dar kita info galėjai uždengti bet pradėjai mėtyti atmaskes kad senovinis skype pas tave. Toliau pradėjai man grasinti kad parašysi e-policijai dėl savo paso tipo kad juo nepasinauduočiau nors aš žinau kad tai ne tu , taip manai man pagrasinės aš būčiau iškart ėjas pirmas ? Nihuja. Toliau pradėjai mėtyti atmaskes kai rašynėjomes kad tau toj pertrauka baigsis darbo nors mes dar apie 20 minučiu išsirašinėjom čia skaitosi toj baigsis darbo pertrauka. Pislys ir tiek esi.

Redaguota , nario heaN
  • Neigiamai 2

Informacijos ? Kokios tu informacijos gavai abeli tu ? Nei banko sąsk nei mano gyvenamosios vietos adreso ir t.t

Gausiu dar nebijok, cia -rep primetei visur uz nieka, bereikalo administracija panaikins nieks uz nieka negali but dedama, visu pirma tavo tevai sulauks skambucio kad zinotu ka ju vaikas daro. O toliau ziuresim. Nes vienas nukentejas nuo taves mano draugas .:)

Gausiu dar nebijok, cia -rep primetei visur uz nieka, bereikalo administracija panaikins nieks uz nieka negali but dedama, visu pirma tavo tevai sulauks skambucio kad zinotu ka ju vaikas daro. O toliau ziuresim. Nes vienas nukentejas nuo taves mano draugas . :)

Prasideda grasinimai :D Nebus nieko galiu garantuoti, siais laikais tai neisgazdinsi :D

Programuoju uz maista, daug maisto.. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...