Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sveiki.. tai pirmas rimtesnis darbas iš visų darytų kadangi atsiranda noras kažką daryti iš savos galvos, o ne editinti..

vertinam * / 10

paprastas dizainas, galbūt kada bus ir sukoduotas. apačioje po įvertinimo, parašykite geriau jį sukoduoti html5 + css3, ar php ( tektų mokytis, bet vistiek būtų kažkada padarytas )

uJKLMd4.png

P.S : jis nėra ypatingas, tiesiog, bandžiau daryti kaip norėčiau, kad mano puslapis kada nors atrodytų..

tai, kad ne tik spalvas keist reikia, o praktiškai viską. Suprantu, kad steam gift shopui kažko įspūdingo nereikia, bet tikrai manau nenorėtum, kad ,, dūchintu " tave už tokį chujovą dizainą.

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

Net nežinau, iš manęs įdėjų nesulauksi praktiškai, nes aš su dizainų piešimais nieko bendro neturiu, tik sakau, keisk spalvas, icon'us, daryk geresnės kokybės, googlinkis, žiūrėk.

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

(redaguota)

Negaliu vadinti tai web dizainu. Jo nieks nenaudotų, net jei ir primokėtum. 

Kaip vertinu darbą: 1 taškas už visas nupieštas formas, 1 taškas už šiokią tokią dizaino struktūrą, 1 taškas už blending options panaudojimą.

3/10

Šiaip patariu daugiau nekelti tokių "rimtų" darbų. Geriau panaršyk po google platybes ir prirink tikrų darbų, kurie būtų kaip pavyzdžiai.

Redaguota , nario Naiteki

• Trūksta ryškių spalvų.
• Pasirinkai be galo negražų background'ą.
• Apačioje ta informacija nekaip atrodo, reiktų daryti mažesnę ir vos vos matoma. Arba geriausiai parašyti Copyrigth'ą.
• Saugu/Patikima/Greita čia reikėjo viską į vieną vietą sumesti be jokių "Lorem Ispum" tiesiog kažką gražiau sumąstyti.
• Žodžiai "Noriu šio GIFTO" aplamai netinka prie šio dizaino tematikos.
• Manyčiau trūksta kažkokio unikalaus logotipo ar kažko panašaus.
• Per brangus CS:GO Giftas. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...