Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

labas,

pasiūlykit kokių nemokamų ar tų kurių nucrackintų yra video editinimo programų, nesiūlykit sony vegas tik ir, kad būtų gan paprasta bei lengva naudotis.

Redaguota , nario Vakaris Z

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Man tie Sony Vegai netinka, nes man niekam neleidžia įdėti mp4 failų, dabar va bandau tą Pro 12 ir neleidžia, error meta. Bandžiau visokius fix, nieko.

what? :D Man viskas isikelia, net ir gif darbai :D . Ziurek pagal error googleje. O siaip, nieko ir nera. Windows movie maker, nk gero ten nera. Sony vegas nr1. 

Šiaip imk Adobe after effects

what? :D Man viskas isikelia, net ir gif darbai :D . Ziurek pagal error googleje. O siaip, nieko ir nera. Windows movie maker, nk gero ten nera. Sony vegas nr1. 

Šiaip imk Adobe after effects

Nu tai sakau, kad bandžiau tuos fix, visur siūlo visokius ten šūdus siųstis, buvau prisisiuntęs, niekas nepadeda.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

(redaguota)

normalia versija parsisiusk, arba konvertuok tiesiog ta mp4 i avi/wmm ar kaip jis ten.

sony vegas geriausia, paprasta, lengva ismokti pagrindus, pradinukui uzteks.

movie maker sudas o ne programa yra, pensisinkam sveikinima susukt uztenka tokiu smutkiu. :)

jeigu nenaudosi kazko rimtesnio tai ir pasiliksi prie tokiu nesamoniu, pradek nuo vegas.

Redaguota , nario ABRAMS
  • Teigiamai 1

normalia versija parsisiusk, arba konvertuok tiesiog ta mp4 i avi/wmm ar kaip jis ten.

sony vegas geriausia, paprasta, lengva ismokti pagrindus, pradinukui uzteks.

movie maker sudas o ne programa yra, pensisinkam sveikinima susukt uztenka tokiu smutkiu. :)

jeigu nenaudosi kazko rimtesnio tai ir pasiliksi prie tokiu nesamoniu, pradek nuo vegas.

Dėkui už tokį kaip ir patarimą, susitvarkiau Sony atsisiuntęs "normalią" versiją, pradėsiu su juo mokintis. Galima rakinti tema. ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...