Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3993 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hey, nelabai suprantu kaip padaryt "lietuvių" su nosine o jai rašau su nosine gaunasi taip:

88983705c35f77bfe918c69edf5fde8e601.png

Kituose serveriuose kaip SARG.lt "lietuvių", LAS-VENTURAS.lt "lietuvių k.". O pas mane gaunasi kitaip su hereoglifais.

Mano .cfg

echo Executing Server Config...
lanmode 1
rcon_password
maxplayers 1
port 7777
hostname NEW PWN
gamemode0 band7 1
filterscripts
announce 1
query 1
weburl WWW.SA-MP.COM
maxnpc 100
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 1000.0
stream_rate 500
plugins
logtimeformat [%H:%M:%S]
language lietuviu    

:) 

Tau reikia padaryti Lietuvių kad būtų ant SA:MP, nueini į Google ir parašai: SA:MP Kaip pasidaryti, kad rodytu lietuviškas raides ir labai daug pamokų yra ir tai 5.Min darbas tai padaryti. :)

Jei būčiau durnas, būčiau padaręs taip. Bet gana to, jog prieš 2metus esu ta pasidaręs, ir kituose kaip SARG.lt rodo, ų nosinę, o pas mane ne? :D Variantas atmetamas.

lietuvių pabandyk taip.

gaunas lietuvi, ų nesirodo net  :lol:

:) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3993 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...