Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,pristatau jum AGRP v6.5.3.Šiek tiek apie jį.Veiskmas vyksta Kaimeliuose.Darbai Su direktoriaus pakvietimu: Policija,Ligonine,Panemune,KET,Taxi,Furistai,Swat,Armija,Mechanikai,Nark.dyleriai,Tv8,Vairavymo mokykla,Tuninguotojai. Gaujos: Da nang boys Family,Ballas gauja,Grove street family. Darbai be direktoriaus pakvietimo:Ukininkas,Zvejas,Armija,Extremalai,Žolės pjovėjas,Apsauga,Filmu kurejai,Limuzino varuotojai,Autobusai,Statybininkas,Spec burys,Pizza boy,Šiuksliu išveziotojai,Bagažo vežiotojai,Lavonų vežiotojai,Gaisrininkas,Kriminalistai.

Dar yra drabužių parduotuvė,ligos,per map žemėlapį rodo darbų raides,Hotelis,Mašinų stovėjimų aikštelė,Kioskai,Degalinės,Vaistinė,Bankai,Nekilmojamas turtas,Vakarėlių zonos,Bizniai,Cigaretės,Tabletės,Draudimas.

Yra admin,vip,direktorių komandos

Sekmės naudojant.Ps:Gm kurtas ne mano ir gm atsiuntė pažystamas.Tad šitas gm neripintas iš jokio puspalpio.!

Link: http://failai.in/show/F/FCF75F894/AGRP_v6.5.3_-_.rar

-- Papildyta --

Kam negaila +rep

BACK

Sis gm buvo paplatintas pries 9 menesius, siaip man jis asmeniskai labai patinka, buvau ji tada patalpines ant hosto, reklamaves ir pan. Bet zmoniu sis gm nepritraukia, man kelios nepatinkancios detales:

Pasa reikia nusipirkti kioske o ne policijoje ir pan :D su gun licenzija tas pats.

Medikai roziniai, gal ir nieko tokio bet i hate this color. sena masinu sistema, visi gali tureti kiek tik nori masinu.

Sveiki,pristatau jum AGRP v6.5.3.Šiek tiek apie jį.Veiskmas vyksta Kaimeliuose.Darbai Su direktoriaus pakvietimu: Policija,Ligonine,Panemune,KET,Taxi,Furistai,Swat,Armija,Mechanikai,Nark.dyleriai,Tv8,Vairavymo mokykla,Tuninguotojai. Gaujos: Da nang boys Family,Ballas gauja,Grove street family. Darbai be direktoriaus pakvietimo:Ukininkas,Zvejas,Armija,Extremalai,Žolės pjovėjas,Apsauga,Filmu kurejai,Limuzino varuotojai,Autobusai,Statybininkas,Spec burys,Pizza boy,Šiuksliu išveziotojai,Bagažo vežiotojai,Lavonų vežiotojai,Gaisrininkas,Kriminalistai.

Dar yra drabužių parduotuvė,ligos,per map žemėlapį rodo darbų raides,Hotelis,Mašinų stovėjimų aikštelė,Kioskai,Degalinės,Vaistinė,Bankai,Nekilmojamas turtas,Vakarėlių zonos,Bizniai,Cigaretės,Tabletės,Draudimas.

Yra admin,vip,direktorių komandos

Sekmės naudojant.Ps:Gm kurtas ne mano ir gm atsiuntė pažystamas.Tad šitas gm neripintas iš jokio puspalpio.!

Link: http://failai.in/show/F/FCF75F894/AGRP_v6.5.3_-_.rar

-- Papildyta --

Kam negaila +rep

Aciu kad pasakei kas jame yra.nes turiu jau senai sita gm bet nebandziau

Seni nickai: PHP Fusioniukas,Nonstoperis.

Grįžau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...