Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3543 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

[ INFO ] Palikau keleta klaidų, išsitaisysit patys nes neturiu labai daug laiko.

C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(100) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "GREEN")
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(4235) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(4235) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(4235) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(4258) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(5572) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(6328) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(6366) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(6408) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(6448) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(6448) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(6448) : error 001: expected token: ";", but found ")"
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(6448) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\mano\Desktop\manoedit\gamemodes\sa-mp.pwn(6448) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

7 Errors.
 nedaug čia tik keletas

tu paziure kokie errorai :DD error 001: expected token: ";", but found ")" ( pasakyk kad nemoki istaisyti dar ) 

Eikit *Myliu SuperGames.lt*, nyxuje nieko jis nemoka :D Pisa prota eilini karta :D

Tas karolis gal biski ir moka, bet daugiaus Pas Yiin teiraujas kas kur kaip :D

tu vapsie nieko nemoki ir pisi proto, *Myliu SuperGames.lt* vapsie mazvaikis es ir vsio kiekvienam scripteriui reikia pagalbos kiek mačiau per streameri karolis normaliai dirba tai tu nepysk proto 

Rimti tie kurie nepasiduoda!

• Parašė po 2 savaičių...

Šitas "weberis" ir "skripteris" chacha nejuokinkit :DDD. Wast'ai per kiek laiko padariai šiuos atnaujinimus?

diena kažkur gal daugiau nu bet aišku aš visko nemoki, o tu čia kaip tipo profesionalas gal ir padarytum greičiau.

Nežinau kaip kitiems, bet blemb man meta antivirusinė, kad failas kenkėjiškas.

tai gal virusas :D

Rimti tie kurie nepasiduoda!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3543 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...