Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,perku savg.lt paskyra su 100k xp gali būti ir daugiau biški bet orentacija 100k xp , nes nesinori žaisti nuo 0 ...... kaina: 2-3 eurai , sakau man reikia tik 100k xp kad būtų ,pinigų gali būti mažai ar pnš

žodžiu skype:adomas459 nesiūlykite brangesniu paskyrų nes nepirksiu jų.

su patikimais einu  pirmas , atsiskaitymas, SMS , PaySera.

Redaguota , nario Adomas J

Aš sarge kelis metus krušausi ir nepatekau nei vieną darbą....... tai jau man ten ahujel....

nėra ten labai sunkaus, garantuoju, kad būdamas naujoku iškart pildei į kokį FTB, ar ten Armija. Ten, kol esi naujokas, nieko nesuprasi. Patariu eit į medikus, ar ten taksistus/mechanikus, pasiskaitai informaciją ir rangus. Bet siūlau nepildyti anketos, o laukti kol bus atranka iki stop. Ten žymiai lengvesnė atranka. O paskui, patekęs gali siekti ten įgaliotinio ar ko nors.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...