Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, buvo toks įvykis, pardavinėjau "Clash of Clans" paskyrą, atsirado vienas pirkėjas Meškius, kadangi aš visiškai neturėjau reputacijos šiame forume, o jis turėdamas 4 teigiamus atsiliepimus buvo "patikimas", todėl ėjau pirmas. Daviau aš jam visus duomenis, jis prisijungė, ir parašė, kad išsiuntė pinigus SWEDU, laukiau pora dienų, bet pinigai neatėjo. Parašiau jam į skype, neatrašė daugiau.

Jo skype : lokis123

SG paskyra : http://www.supergames.lt/user/45244-meškius/

Įrodymai:

0e0d4ea4fd08e8cf7b0620ec6ab65f03674.png
1cb8547c94b601064e1292a829aaca0a304.png

Jeigu reikės daugiau nuotraukų, sakykit.
BLOKUOKIT TOKĮ "PATIKIMĄ" ASILĄ
Šiandien susigrąžinau paskyrą, žiūriu, lo*as žaidė laimingas, pavogęs paskyrą...
(redaguota)

Yra juk visokiausių patarimų, kaip nelikti apvogtam, bet kaip matau - nesidomi. Kol tokių žioplių bus, tol apgavikų irgi bus.

Pagal viską turėtų būti taip : pirkėjas duoda pinigus, o tik tada pardavėjas prekę. Bet aš neturiu reputacijos, o jis daugiau turėjo, todėl ėjau pirmas.

P.S Dar ant tiek naglas žaidžia su mano paskyra ir dabar išleido visu gem'us..

Redaguota , nario Bundemore

Pagal viską turėtų būti taip : pirkėjas duoda pinigus, o tik tada pardavėjas prekę. Bet aš neturiu reputacijos, o jis daugiau turėjo, todėl ėjau pirmas.

P.S Dar ant tiek naglas žaidžia su mano paskyra ir dabar išleido visu gem'us..

*Myliu SuperGames.lt* jibanas snargliau,pinigus tu *Myliu SuperGames.lt* gavai nepises proto :) Vakare ikelsiu išrašinė jibanas vaikeli,ir dar vakar susigražinai acc,pidaras :)

CIA JAU NEPIRMAS KARTAS REIKIA JI BLUOKUOTI TIKRAI

E,o tu *Myliu SuperGames.lt* irgi rimtas,kur aš dar apgavau parašyk ?:D

*Myliu SuperGames.lt* jibanas snargliau,pinigus tu *Myliu SuperGames.lt* gavai nepises proto :) Vakare ikelsiu išrašinė jibanas vaikeli,ir dar vakar susigražinai acc,pidaras :)

E,o tu *Myliu SuperGames.lt* irgi rimtas,kur aš dar apgavau parašyk ? :D

Ė vaikeli, ramink bazarą truputį. Laukiu kol įkelsi tą išrašinę :D Jokių pinigų net nesiuntei, be to net skype nebeatrašei. Ant tiek kabini makaronus, kad net ausys linksta. Daviau savo sąskaitą, bet per kelias dienas net neatėjo, taip kad gali valint iš čia scammeri.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...