Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4023 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ka manot apie si plugina? https://www.spigotmc.org/resources/antiaura-hack-blocker-v5-0.1368/ar verta ji pirkti, gal kas naudojot? Gal zinot is kur free galim gaut? 

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Aišku kad apsimoka pirkt, jeigu mokamas, turi savo vertę.

Gerai mastai,jeigų kainuoja - reiškias geras :D,šiaip galbūt ir geras jis bet spėju jis veikia ne taip kaip nori tu,kadangi iš esmės kill auros sistema pajausti negali visada,o šitas pluginas tą žaidėja kuris galbūt ir nenaudoja kill auros tiesiog freezins, ir vien dėl to jog jam palagino arba kita problema, na žodžiu šiaip reikėtų tiesiog šitą pluginą išbandyt,nemanau ar verta jo pirkt nežinojus kaip jis veikia.

Gerai mastai,jeigų kainuoja - reiškias geras :D,šiaip galbūt ir geras jis bet spėju jis veikia ne taip kaip nori tu,kadangi iš esmės kill auros sistema pajausti negali visada,o šitas pluginas tą žaidėja kuris galbūt ir nenaudoja kill auros tiesiog freezins, ir vien dėl to jog jam palagino arba kita problema, na žodžiu šiaip reikėtų tiesiog šitą pluginą išbandyt,nemanau ar verta jo pirkt nežinojus kaip jis veikia.

Va čia tu jau parasiai normaliai, blogai, kad negalima isbandyti plugino, nes nezinai kaip veikia jis..

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

(redaguota)

žiūrėjau spigotmc yra anticheat AAC :D skaičiau aprašyma afigienas atrodo žėjau video irgi gaudo nrml atrodo norėjau siūstis mokamas xD

jei neklystu yra anti aura

:DD Nu man reikia tiksliai zinoti, nes jei nusipirksiu ir prastai veiks tai nekažka..

Redaguota , nario iR1sk?

Ištryniau nepatarčiau, nes koks žaidėjas pasibugina ar kai prisijungia užstringa ar dar kas tai imšmeta iš serverio...

Aišku, taip ir maniau, nes jei kam lagina gali užskaityti kaip kill aura.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4023 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...