Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4031 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

tavoip:port samp serverio , jeigu taip nerodo kad serveris on reiskias tavo vidinis , nes tu gal esi savo serveri isidejas taip : localhost ir tau aisku rodys kad serveris on

mano ip yra įšorinis, sakiau kad įsitiknes ir prie šito nekibti, sakau kad kažkas ten per firewall, bet aš nepamenu kur ką ten uždėti kokias varneles kur kad rodytu kad on, per localhost man viskas veikia su mano ip, taip pat server.cfg yra announce 1

Redaguota , nario G4xis

mano ip yra įšorinis, sakiau kad įsitiknes ir prie šito nekibti, sakau kad kažkas ten per firewall, bet aš nepamenu kur ką ten uždėti kokias varneles kur kad rodytu kad on, per localhost man viskas veikia su mano ip, taip pat server.cfg yra announce 1

Jeigu tu kaip isidedi serveri tavoip:port ir tau ji rodo on , tai visiems turi rodyt on ir veikt...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4031 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...