Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ką čia bandai tokiais video apscamint, Youtube?

Beje šitą savo 'tipą/bugą/glitchą' galėjai paaiškint per mažiau nei 30 sekundžių.

* mažiau sakyk žodį 'tarkim', nes iš savęs pasidarai dar didesniu kvailiu negu dabar esi.

P.S. kad po roundo pabaigos nereikėtų laukt, yra komanda mp_freezetime, kurdamas profesionalius video kaip savo turėtum žinoti.

P.S.S. beviltiška ant youtube video dėtis twitcho overlay'ų.  :mucha:  :mucha:  :funny:  :funny:

P.S.S.S. tu kalbėt biškį išmokt Lietuviškai prieš darydamas video, "tad subskaiginkit, jeigu b tenka man plantinginti", neduočiau tau daugiau negu 12 metų. Beje, aspcaminai kažką nuo to laiko, kai bandei mane apscamint?

P.S.S.S.S. prašau, nebekurk video, gėdą darai CS:GO community.

❤️

Na as sito dalyko tikrai nezinojau, gal kada ir pravers, ipac jai is tunelio isgirsti kad kazkur prie masinos ten snukis sedi, taciau tuo paciu metu jaigu sprayindamas nenuzudai kaip ir gg tau bus, na bet anyways rep.

Na jeigu tu silver 1, tai nenustebčiau, kad tu šito nežinojai, ir kad tau GAL kada pravers. Turėtum jau žinot, kad pro dauguma tokių medinių dėžių tokiose ypač vietose, kur galima campint galima wallbangint

❤️

Nu, chebra, nors ir kaip gėda man turėtu būti aš šito daikto nežinojau :D Esu LEMas ir niekada nepastebėjau, kad per tą tarpelį galima pamatyti žmogaus nicką, iš pradžių galvojau, kad jis nori parodyti tiesiog paprastą užšokimą ant dėžės. Bet vistiek nemanau, kad šitas bugas labai naudingas, nes esi priverstas chekinti daug daugiau kampų, negu sustoti vidury tunelio ir žiūrėti per skylutę.

P.S Ir su kokybę reikėtu padirbėti. 

apocalypse_girl_by_sikk408-d6o918u.png

Na jeigu tu silver 1, tai nenustebčiau, kad tu šito nežinojai, ir kad tau GAL kada pravers. Turėtum jau žinot, kad pro dauguma tokių medinių dėžių tokiose ypač vietose, kur galima campint galima wallbangint

Silveris :DDD .. Tu supranti kad ten ne per deze net saudo, o per sujungima nuo sienos ir dezes, 2 skirtingi dalykai. 

Hello, U WOT M8?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...