Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3612 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ir tu jau nusileidai iki vaiku su "Pas Petra pigiau maciau"

Jeigu reklamuočiau kažkokią tai parduotuvę, kur būtų pardavinėjama pigiau, gal ir tiktų šis tavo posakis. O kadangi čia yra oficiali parduotuvė iš kur perkami visi žaidimai, ir akcijų metu žaidimus galima gauti dar pigiau nei STEAM, tai manau kad + 2 EUR tikrai per daug, ypač vykstančios akcijos metu. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Jeigu reklamuočiau kažkokią tai parduotuvę, kur būtų pardavinėjama pigiau, gal ir tiktų šis tavo posakis. O kadangi čia yra oficiali parduotuvė iš kur perkami visi žaidimai, ir akcijų metu žaidimus galima gauti dar pigiau nei STEAM, tai manau kad + 2 EUR tikrai per daug, ypač vykstančios akcijos metu. :D

Bet kam paliekami tokie komentarai? Ar trukdo Jums tokie, bandantys uzsidirbt ant ledu? :)

Bet kam paliekami tokie komentarai? Ar trukdo Jums tokie, bandantys uzsidirbt ant ledu? :)

Suprantu kai žmogus ima - 0,50€ už nupirkimą, nes net ir čia yra keletas tokių žmonių, kurie užsideda tokį pliusą. Bet + 2€, kai žaidimui yra taikoma akcija mano manymu yra per daug. :) 

8gHUMz7.png

Klausymas lieka tas pats. Kaip ir kuom tai Jums trukdo?

Ar aš sakau, kad man kažkas trukdo? Jis parašė, kad ETS2 tik 5,99€. Aš parašiau, kad STEAM'e tik 3,99€. Atrodo kad tamstai labiau kažkas trukdo, nei man pačiam. Jeigu kas ir trukdė tai tas parašymas "tik", kuris turėtų reikšti labiai pigiai, perpirkta iš rusų ir parduodama arba bandymas greitai išgryninti Steam Wallet. :) 

8gHUMz7.png

Ar aš sakau, kad man kažkas trukdo? Jis parašė, kad ETS2 tik 5,99€. Aš parašiau, kad STEAM'e tik 3,99€. Atrodo kad tamstai labiau kažkas trukdo, nei man pačiam. Jeigu kas ir trukdė tai tas parašymas "tik", kuris turėtų reikšti labiai pigiai, perpirkta iš rusų ir parduodama arba bandymas greitai išgryninti Steam Wallet. :)

Rusijoje region lock giftai. Bet kam tokios temos netrukdo - praeina link. Ar ne taip?:)

VPN'ai tam yra. :D

Steam Subscriber Agreement.

You agree that you will not use IP proxying or other methods to disguise the place of your residence, whether to circumvent geographical restrictions on game content, to purchase at pricing not applicable to your geography, or for any other purpose. If you do this, we may terminate your access to your Account.

Nemanau, kad apsimoka rizikuoti. Ilgalaikėje perspėktyvoje, aktyvuojant žaidimus su VPN labai padidėja šansas, jog tavo acc bus užblokuotas ir tuomet prarasi visus žaidimus. 

Mano nuomone jau geriau sumokėti porą eurų daugiau ir gyventi be baimės.

ibjNVxb7SSYUOe.jpg

Steam Subscriber Agreement.

Nemanau, kad apsimoka rizikuoti. Ilgalaikėje perspėktyvoje, aktyvuojant žaidimus su VPN labai padidėja šansas, jog tavo acc bus užblokuotas ir tuomet prarasi visus žaidimus. 

Mano nuomone jau geriau sumokėti porą eurų daugiau ir gyventi be baimės.

Na daugelis iš manęs perka tik VPN gift'us ir kol kas neturi jokių problemų. Tiesiog reikia žinot, kaip elgtis ir tiek. :D

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3612 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...