Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4049 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, esu susikuręs gal pries kokius 3-4 metus yahoo el pasta o dabar man butinai reikia jo atsimenu savo vartotojo vardą bet iskilo toke problema kad neatsimenu slaptažodžio o bandyti priminti man raso jog galima siusti zinute kuri buvo mano telefono numeris pries daug metu ir neatsimenu jo pilnai ir plius to numerio nebeturiu kaip kitokeis budais galima priminti slaptazodi jeigu kas pagelbėsit žiauriai busiu dėkingas.

Kam man atgauti tai mano asmeninis reikalas, ir mano asmeninis el.paštas kaip gali būti neįmanomą turi būti kažkoks būdas.

Tai jeigu tu net neturi savo telefono numerio tai neimanoma, tai kaip tu galvoji susigrazinti? Nebent kitas budas yra jeigu tu kai registravaisi ivedei kita emaila, kad jei kazka pamirsti tau atsiustu i ta emaila, kitaip gali sakyt ate savo emailui :)

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Neturėjau įvedęs jokio el.pašto papildomo, prieš 3-4 metus kūriausi tą el.pašta numeris pasikeitė viską ir nebeprisimenu nieko. Todėl kreipsiuos į juos asmeniškai aišku žinoma kažkokę tapatybę turėčiau patvirtinti, kaip galima nesusigrąžinti šiais laikais galima viską atgauti tik reikia kreiptis į juos ar kažkur aš tiksliai nežinau. 

Neturėjau įvedęs jokio el.pašto papildomo, prieš 3-4 metus kūriausi tą el.pašta numeris pasikeitė viską ir nebeprisimenu nieko. Todėl kreipsiuos į juos asmeniškai aišku žinoma kažkokę tapatybę turėčiau patvirtinti, kaip galima nesusigrąžinti šiais laikais galima viską atgauti tik reikia kreiptis į juos ar kažkur aš tiksliai nežinau. 

Sekmes tada, bet nemanau, kad atgausi, nes netikiu, jog tu juos itikinsi, kad uz ekrano esi tikras tu kuris sukure ta email :)

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4049 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...