Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi tie kurie skaito šią temą,tad iškart einu prie reikalo. Mano steam'as ''Magiškai'' buvo pavogtas,net nesuprasdamas kaip. Bandau prisijungti niekas netinka nei password'as nei pagal email,nes ir ta pavogė. keista situacija right? Laimei ,kad galėjau atsigražint email'ą pagal telefono numerį. Kažkas gan puikiai pasidarbavo ''nupisdamas'' Abu gan vertingus dalykus,paskutinis buvo prisijungimas Kinijoje.  perrašius windows'us kreipiuosi į jus mielieji,per kiek laiko sureaguoja tas steam'o support'as,kad jie galėtų gražint mano steam'ą,nes jau savaitė praėjo ,o jie dar nieko neparašė,kas labai bent jau man keista. Jeigu galvosite,kad aš supportui per mažai daviau įrodymų tai galite to nerašyti,nes aš jiems daviau ir pirkimo tuos ''paypal'' čekius ir cd-key panaudota,paypal duomenis (nedurnas passwordo nedaviau :D ) Tad lauksiu pagalbos,ačiū :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...