Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dėja jis tiesa sako, nusipirkau mausepad iškart geriau. :))

Jap teisingai 

Dar ir kaip padeda, as 2 metus lošiau be mousepado, ir turėjau drauga kuris turėjo mousepada, visiškai kitaip pelė slysta. Nesulyginami dalykai.

Teisingai sakai 

(redaguota)

CS 1.6 Cfg laikai baigėsi, kai tiesiog su geru konfigu išspausdavai geresnį šaudymą ir tuo pačiu savo asmeninį žaidimą/lošimą taiklumą pagerindavai. Čia jau naujas žaidimas ir tokie triukai kaip 640x grafika ir mažas jautrumas jau nelimpa.

O kiek atsisiųsdavau ale tipo profesionalių CFG jie praktiškai nesiskirdavo arba mažai nuo pačio mano asmeninio CFG. Ant CS:GO pačiam vis dar mįslė tebėra kaip pagerint patį žaidimą. Kiek stebėjau tų gerai lošiančių žaidėjų jie susiduria praktiškai su tom pačiom problemom - sunku nuspėti kaip šauti į priešą, nes tiesiog CS:GO tokia ta šaudymo fizika - labai netaikli ir iškyla dilema: ar geriau drožt ar trumputėm serijom ar kaip kitaip šaudyt, nes ant CS:GO visi šaudimo būdai daugiau mažiau limpa, bet tų geriau žaidžiančių pranašumas buna gerai mėtant Flashbangus, smokus ir pan, taip užklumpamt priešą mažiau pasiruošusį, bei labai gera nuovoka suvokimas apie galimas priešo pozicijas, labai geras žemėlapio išmanymas, atrodo neįprastose vietose tykojimas ir pan. Nes priešingu atveju abieju, jei tu neužmesi nei Smoke ar be Flashbang išlysite vienas prieš ktią, šanšai yra lygūs 50:50 vienam kitą nušauti ir kas iš to, kad jį nušausite ir jums liks ten kokios vos 3HP.

Aš pats turiu ir gerą pelę Logitech G500s ir Razer Vespulą gamepadą ir lyg rankos dar nedreba, bet kartais iš tiesų būna labai sunku žaisti ir nesuprantu kodėl šaudant atrodo 100proc į galvą ir pan jokio net DMG pataikymo nebuna, o mane nuskina. Taip kad įtariu ant CS:GO ne kiek taiklumas svarbiausia su moderniom pelėm ir gamepadais, o tiesiog elementarus mąstymas žaidimo metu pergudraujant priešą, juk Dust 2 žemėlapyje iš Teroristų žaidėjo pusės bėgdamas į Longą dažniausiai būsi nušautas AWP, be Flashbango ar Smoke tinkamai užmesto esi tik mėsa tam AWPistui.

Dar labai kas yra svarbu ir dėl ko pats asmeniškai kenčiu (bent jau taip manau) yra geras internetas. Jūsų CS:GO klientas turi bendrauti su serveriu kuo greičiau, kuo skubiau, kuo greičiau ir tiksliau pateikti duomenis jums ir serveriui, nes pvz pas mane jis lėtas 700Kb/s Download ir tik apie 60 Kb/s Upload. Tai uploadas įtariu ir pakiša tą koją, ko pasekoje mano šaudymo trajektorijas apskaičiuoja serveris neteisingai, gal pavėluotai ir pan, todėl ir gaunasi tas, kad atrodo tikrai tikrai į galva lesi ir jokio DMG priešui nepadarai, o mane vos keliais šūviais nuskina.

Taip, kad svarbiausi dalykai iš mano patirties:

1) Gaming lygio pelė (nuo 200LT)

2) Specialus žaidimam skirtas Gamepadas.
3) Tinkamai nustatytas žaidimo grafikos maksimaliam performansui.
4) Greitas stabilus internetas.
5) Mastymas žaidimo metu, apgalvoti veiksmai, atsargus puolimas ar tykojimas (O ne aklas puolimas, kaip bus taip bus)
6) Kokybiškos Ausinės (ne kokios acme ir pan iš Maxima)
7) Ir šiek tiėk sėkmės žaidimo metu.

Redaguota , nario 卐 Wolfenstein
(redaguota)

CS 1.6 Cfg laikai baigėsi, kai tiesiog su geru konfigu išspausdavai geresnį šaudymą ir tuo pačiu savo asmeninį žaidimą/lošimą taiklumą pagerindavai. Čia jau naujas žaidimas ir tokie triukai kaip 640x grafika ir mažas jautrumas jau nelimpa. O kiek atsisiųsdavau ale tipo profesionalių CFG jie praktiškai nesiskirdavo arba mažai nuo pačio mano asmeninio CFG. Ant CS:GO pačiam vis dar mįslė tebėra kaip pagerint patį žaidimą. Kiek stebėjau tų gerai lošiančių žaidėjų jie susiduria praktiškai su tom pačiom problemom - sunku nuspėti kaip šauti į priešą, nes tiesiog CS:GO tokia ta šaudymo fizika - labai netaikli ir iškyla dilema: ar geriau drožt ar trumputėm serijom ar kaip kitaip šaudyt, nes ant CS:GO visi šaudimo būdai daugiau mažiau limpa, bet tų geriau žaidžiančių pranašumas buna gerai mėtant Flashbangus, smokus ir pan, taip užklumpamt priešą mažiau pasiruošusį, bei labai gera nuovoka suvokimas apie galimas priešo pozicijas, labai geras žemėlapio išmanymas, atrodo neįprastose vietose tykojimas ir pan. Nes priešingu atveju abieju šanšai yra lygūs vienam kitą ir kas iš to, kad jį nušausi ir tau liks ten kokios vos 3HP. Aš pats turiu ir gerą pelę Logitech G500s ir Razer Vespulą gamepadą ir lyg rankos dar nedreba, bet kartais iš tiesų būna labai sunku žaisti ir nesuprantu kodėl šaudant atrodo 100proc į galvą ir pan jokio net DMG pataikymo nebuna, o mane nuskina. Taip kad įtariu ant CS:GO ne kiek taiklumas svarbiausia su moderniom pelėm ir gamepadais, o tiesiog elementarus mąstymas žaidimo metu pergudraujant priešą, juk De_dust2 iš Terorist žaidėjo bėgdamas į longą dažniausiai būsi nušautas AWP, be Flashbango gerai užmesto esi niekas - mėsa tam AWPistui.

Ir tie patys pro žaidėjai csgo kaip naudojo 1,6 magijas taip ir tebenaudoja, kai atėjo csgo pasimatė kas moka žaist kas ne, pasipylė vacationai per lanus. Aš manau jie visi kažką naudoja arba sumokėję volvui kad nebanintų, tokia ta fizika.

Redaguota , nario X1FioN

Ar jie naudoja ar ne manau neverta spekuliuoti šia tema - tie turnyrai ne Bachurų lygio serveriai ir apsaugos yra aukštesnio lygio negu eilinių paprastų serverių. O dėl žaidėjų kas moka lošti iš dalies sutinku. Labai nesidomiu tais žaidėjais profesionaliais ir jų kovom, bet pavyzdžiui CS 1.6 legenda Markelof ant CS:GO žaidimo taip ir nerado bendros kalbos ir nieko jis ant jo nepasiekė o ir galų gale metė komandą savo NAvi jei neklystu. Bet iš tiesų man kaip buvusiam CS 1.6 žaidėjui, taip pat kartais sunku priprast prie kai kurių dalykų, kurie ant CS:GO skiriasi arba nebeveikia arba dar kažkas, bet su laiku priprantama. Dabar įsijungęs CS 1.6 jau nemoku jo tiesiog žaisti, nors pražaidęs pagal STEAM duomenis CS 1.6 esu 2000 valandų. O CS:GO tiktai virš 500 val.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...