Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4108 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aišku bus vienų kurie sakys PC kitų kurie PS4, viskas priklauso nuo to, ar tau reikia to ps4, aišku PS4 nereikia tobulint išliks ilgam kol atsiras PS5 (future things) , o pc atgyvens kaip ir mano ir daugelio kitų atgyveno, ateis 18 nebereiks stacionaro ir teks ji palikt tėvų namuose ar dar kažkas atsitiks, žodžiu mano patarimas pirk laptopa arba ps4. Paprašyk draugų kurie turi ps4 išbandyt pultelį ar tau jis patiks, gal rankoj negules nes tu priprates prie peles. Ždž tau spręs. Mano pasirinkimas būtų laptopas, tiks studijoms ir t.t

Man atrodo kad konsolėms ateina galas, kodėl? Nes Pvz xbox360 ar ps3 buvo geros kokius 8 metus. Dabar viskas juda nesveiku greičiu, po dviejų metų XO ir PS4 jau bus gana silpnos palyginus su PC, na bet ir pc reiks naujinti kas 2 metus, čia jau tau rinktis :)

Tai kad dabar verta susimastyti ar jos dar nemirusios, nes paimk kad ir dabartines konsoles. Retas žaidimas ant jų išspaudžia 1080p 60fps, o jei ir išspaudžia, tai su baisia grafika ir kitais apribojimais. Ankščiau tai buvo kažkas tokio tos konsolės, o dabar juos kuria tam kad atstotų vaizdo grotuvus, su kuriais dar ir žaidimukus eitų pažaist...

P.S. Pamenat PS2, ir kokia euforija tada buvo :D Tiesiog pirko visi ir kompai niekam nerūpėjo... Dabar viskas kitaip.

What's my name? Let's see

sakir as + e

Now read it backwards. Magic? Yep, it's magic.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4108 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...